„Vivo“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną: oficialiai debiutavo naujasis „Vivo Y200i“ modelis, kuris kainuos tik kiek daugiau nei 200 eurų

Lukas Snarskis

2024-04-23, 12:00

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną: oficialiai debiutavo naujasis „Vivo Y200i“ modelis, kuris kainuos tik kiek daugiau nei 200 eurų

Dar praėjusių metų spalį „Vivo“ pristatė „Y200“ išmaniojo telefono modelį, o neseniai debiutavo ir „Y200e“ variantas. Tačiau tai dar ne pabaiga. Kinijos kompanijos atstovai paskelbė apie dar vieną šios linijos įrenginį – tai „Vivo Y200i“.

Išmanusis telefonas turės 6,72 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Vivo“ teigimu, čia bus naudojama panelė su maksimaliu 1 000 nitų ryškumu. Viršutinėje ekrano dalyje – 8 MP asmenukių kamera.

„Vivo Y200i“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 44W įkrovimo galimybe. „Vivo“ į prietaiso nugarėlę įmontavo dvi kameras.

Įrenginys turi 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP gylio sensorių. „Vivo Y200i“ rasime ir ausinių lizdą, pirštų antspaudų jutiklį, kuris įmontuotas šoninėje briaunoje bei stereo garsiakalbius. Telefonas taip pat turi IP64 sertifikatą.

Pranešama, jog pigiausias „Y200i“ modelis kainuos nuo 210 eurų, tačiau ar „Vivo“ ketina šį išmanųjį telefoną pasiūlyti ir Europoje – nėra žinoma. Pirkėjai galės rinktis tarp mėlynos, juodos ir baltos opcijų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas