„Vivo“ pristatė naująjį „X Flip“ telefoną: pirmasis toks bendrovės produktas nustebins didžiuliu ekranu

Lukas Snarskis

2023-04-21, 09:35 (atnaujinta 2024-06-06, 11:07)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ pastaruoju metu pristatė nemažai dėmesio vertų produktų. Bendrovė jau pademonstravo naujausius flagmanus, o dabar atėjo eilė pristatyti ir naujausius sulenkiamus modelius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Vivo“ pristatė naująjį „X Flip“ telefoną: pirmasis toks bendrovės produktas nustebins didžiuliu ekranu

Mes jau rašėme apie naująjį „Vivo Fold2“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, tačiau tai nebuvo vienintelė vakaro naujiena. Kompanijos atstovai pristatė ir pirmąjį atlenkiamą įrenginį, kuris bus žinomas kaip „Vivo X Flip“. Kalbos apie šį modelį sklandė jau seniai, o dabar toks „Vivo“ produktas tapo realybe.

Visų pirma, naujasis „Vivo X Flip“ yra pirmasis atlenkiamas išmanusis telefonas, kuris turi didžiulį ekraną viršutinėje jo dalyje. Čia rasime 3 colių įstrižainės AMOLED ekraną. „Vivo“ atstovų teigimu, jį galima panaudoti kone bet kam – nuo žinučių rašymo iki navigacijos ar socialinių tinklų.

Pagrindinis „X Flip“ modelio ekranas – 6,74 colių įstrižainės LTPO AMOLED su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Skelbiama, kad čia naudojamas sulenkimo mechanizmas, kuris turėtų išspręsti sulenkimo linijos matomumo problemą. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei iki 512 GB vidinės atminties. Priekinėje telefono dalyje – 50 MP pagrindinė kamera su optiniu vaizdo stabilizavimu, o taip pat ir 12 MP plataus kampo kamera.

Kaip ir įprasta tokiems telefonams, naująjį „Vivo X Flip“ galima naudoti įvairiausiomis pozicijomis – nuo to kai jis visiškai atlenktas, iki įvairiausių kitų. Išmanusis telefonas taip pat turi 4 400 mAh talpos bateriją su 44W greituoju įkrovimu. Pirkėjus šis modelis pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „Origin OS 3“ vartotojo sąsaja.

Pranešama, kad pigiausias „Vivo X Flip“ modelis kainuos nuo 795 eurų. Tiesa, kol kas nėra informacijos ar šią naujieną išvysime ir Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas