„Vivo“ pristatė naująjį „Y02A“ išmanųjį telefoną: biudžetinės klasės įrenginys pasiūlys talpią bateriją ir „Android 12 Go“

Arnas Balčiūnas

2023-04-05, 07:15

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje, o dabar pristato ir biudžetinį modelį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ pristatė naująjį „Y02A“ išmanųjį telefoną: biudžetinės klasės įrenginys pasiūlys talpią bateriją ir „Android 12 Go“

Kinijos kompanijos „Vivo“ vadovai pristatė naująjį „Vivo Y02A“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų sudominti pigaus įrenginio ieškančius asmenis. Kiek daugiau nei 100 eurų kainuosiantis modelis pasiūlys talpią bateriją, o daugelio kitų savybių pakaks įprastiniam naudojimuisi.

Naujasis „Vivo Y02A“ pasiūlys 6,51 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška. Viršutinėje ekrano dalyje rasime vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 8 MP kamerą, o taip pat ir LED blykstę.

Įrenginys veiks su „MediaTek Helio P35“ bei turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. „Vivo Y02A“ pirkėjus pasieks su „Android 12 Go“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „Funtouch OS 12“ vartotojo sąsaja.

Skelbiama, jog išmanusis telefonas palaikys „Bluetooth 5.0“ bei dvigubo dažnio „Wi-Fi“, o taip pat turės 5 000 mAh talpos bateriją. „Vivo Y02A“ akumuliatorių bus galima įkrauti su 10W sparta. Šis įrenginys pirkėjams bus pasiūlys pilkos bei mėlynos spalvų, o jo kaina sieks maždaug 110 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas