„Vivo“ pristatė naująjį „Y100t“ išmanųjį telefoną: vidutinės klasės įrenginys veiks su „MediaTek“ procesoriumi bei pasiūlys itin greitą įkrovimą

Lukas Snarskis

2024-02-25, 17:11

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ pristatė naująjį „Y100t“ išmanųjį telefoną: vidutinės klasės įrenginys veiks su „MediaTek“ procesoriumi bei pasiūlys itin greitą įkrovimą

„Vivo“ kasmet pristato ne tik aukščiausios klasės išmaniuosius telefonus, bet ir turi nemažai modelių, kurie parduodami už pakankamai žemą kainą. Visai neseniai, buvo pristatytas ir dar vienas naujas modelis. Gamintojas oficialiai pristatė naująjį „Vivo Y100t“.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,64 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

„Vivo Y100t“ veiks su „MediaTek Dimensity 8200“ procesoriumi ir turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu.

Naujojo „Vivo“ įrenginio nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų turės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Greta rasime ir 2 MP gylio sensorių. Skelbiama, jog išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su „OriginOS 3“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

Pirkėjai šį išmanųjį telefoną galės įsigyti baltos, juodos arba šviesiai mėlynos spalvų, o pigiausias „Y100t“ modelis kainuos nuo 190 eurų. Deja, tačiau bent jau kol kas šis įrenginys bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, o informacijos apie jo tarptautinį debiutą – nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas