„Vivo“ pristatė naująjį „Y78+ 5G“ modelį: už patrauklią kainą pasiūlys stilingą dizainą bei puikų ekraną

Arnas Balčiūnas

2023-04-24, 14:57

1 komentaras

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ pristatė naująjį „Y78+ 5G“ modelį: už patrauklią kainą pasiūlys stilingą dizainą bei puikų ekraną

„Vivo“ kasmet pristato ne tik aukščiausios klasės išmaniuosius telefonus, bet ir turi nemažai modelių, kurie parduodami už pakankamai žemą kainą. Visai neseniai, buvo pristatytas ir naujasis „Vivo Y78+ 5G“, kuris aprūpintas ne tik stilingu dizainu, bet ir puikiu ekranu.

Naujasis „Vivo Y78+ 5G“ aprūpintas 6,78 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė taip pat pasižymi 100 proc. DCI-P3, 105 proc. NTSC spalvų gamomis bei 8000000:1 kontrasto santykiu. Viršutinėje ekrano dalyje – 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Skelbiama, jog „Y78+ 5G“ modelio veikimą palaikys 4 500 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu.

„Vivo“ šio įrenginio nugarėlėje įmontavo dvigubą kamerą – čia rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę objektyvą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Išmaniojo telefono nugarėlėje įmontuota ir LED blykstė. Verta paminėti, jog šis modelis taip pat turės ir ausinių lizdą.

Pirkėjams ši „Vivo“ naujiena bus prieinama juodos, mėlynos ir auksinės spalvų, o pigiausias modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Jo kaina prasidės nuo 211 eurų. Tiesa, bent jau kol kas šis modelis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas