„Vivo“ pristatė „V27“ serijos trijulę: už itin patrauklią kainą pasiūlys aukščiausios klasės fotografavimo galimybes

Lukas Snarskis

2023-03-01, 14:11

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje, o dabar pristato ir vidutinės klasės produktus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ pristatė „V27“ serijos trijulę: už itin patrauklią kainą pasiūlys aukščiausios klasės fotografavimo galimybes

Kinijos kompanijos „Vivo“ vadovai pristatė naujus „Vivo V27“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Vivo V27“, „Vivo V27“, o taip pat ir „Vivo V27e“. Visi trys įrenginiai pasiūlys puikias portretų fotografavimo galimybes ir flagmanų lygio kameras, o taip pat ir žemą kainą.

Vivo V27 Pro ir Vivo V27

Naujieji „Vivo V27“, o taip pat ir „Vivo V27 Pro“, yra kone identiški, o vienintelis jų skirtumas – naudojamas procesorius. „Pro“ modelis pirkėjams bus siūlomas su „MediaTek Dimensity 8200“, o standartinis variantas – „Dimensity 7200“ mikroschemų rinkiniu. Visos kitos šių įrenginių specifikacijos – identiškos.

Tai reiškia, kad abu išmanieji telefonai turės 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranus su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – net 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera, kuri pasiūlys ir automatinio fokusavimo galimybę. Puikūs objektyvai sumontuoti ir šių įrenginių nugarėlėse.

Pranešama, kad pagrindinė „Vivo V27“ ir „V27 Pro“ modelių kamera bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su F/1.8 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Nugarėlėje taip pat rasime 8 MP plataus kampo objektyvą, o trečioji kamera – 2 MP makro. „Vivo“ taip pat pasiūlys ir gausybę programinės įrangos patobulinimų fotografavimui bei filmavimui, įskaitant „Real-Time Extreme Night Vision“, „Super Night Video“ ir vadinamąjį hibridinį vaizdo stabilizavimą, kuris skaitmeniniu būdu ištaiso vaizdo įrašų drebėjimą.

Skelbiama, kad šių išmaniųjų telefonų veikimą palaikys 4 600 mAh talpos baterijos su 66W greituoju įkrovimu. Pirkėjus šie įrenginiai pasieks su „Funtouch OS 13“ vartotojo sąsaja bei „Android 13“ operacinės sistemos versija. Verta paminėti, kad čia rasime ir „Bluetooth 5.3“, 5G palaikymą.

„Vivo V27“ turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o pigiausias modelis kainuos nuo 375 eurų. „Pro“ modelis turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties, o pigiausio varianto kaina prasidės nuo 430 eurų.

Vivo V27e

Naujasis „Vivo 27e“ bus aprūpintas 6,62 colių įstrižainės AMOLED ekranus su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia rasime ir 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Vivo V27e“ veikimą palaikys 4 600 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu. Čia taip pat bus naudojama Funtouch OS 13“ vartotojo sąsaja bei „Android 13“ operacinės sistemos versija.

„Vivo“ šio įrenginio nugarėlėje įmontavo 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta rasime ir du 2 MP sensorius – vienas jų skirtas portretams, kitas – makro fotografijai.

Pranešama, kad šis išmanusis telefonas kainuos nuo 270 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas