„Vivo“ pristato jau trečią „V30 Lite“ modelio variantą: šįsyk, nerasime 5G palaikymo, tačiau pasiūlys itin greitą įkrovimą

Lukas Snarskis

2024-04-05, 07:15

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ pristato jau trečią „V30 Lite“ modelio variantą: šįsyk, nerasime 5G palaikymo, tačiau pasiūlys itin greitą įkrovimą

Kinijos kompanijos „Vivo“ vadovai dar gruodžio pabaigoje pristatė „V30 Lite“ modelį, o vėliau jis buvo pristatytas ir dar kartą. Dabar debiutuoja jau trečiasis šio išmaniojo telefono variantas, tačiau šis palaiko tik 4G ryšį bei pasiūlys 80W greitojo įkrovimo technologiją.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Skelbiama, jog maksimalus ekrano ryškumas sieks 1 200 nitų, o viršutinėje panelės dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„Vivo V30 Lite“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 685“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 88W greituoju įkrovimu. Pranešama, jog telefonas pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacine sistema bei „FuntouchOS 14“ vartotojo sąsaja.

Naujojo „Vivo“ įrenginio nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Galinėje išmaniojo telefono dalyje taip pat įmontuotas ir 2 MP gylio sensorius. Deja, tačiau šis „V30 Lite“ variantas neturės nei ausinių lizdo, nei NFC palaikymo.

Pirkėjams įrenginys bus pasiūlytas juodos ir žalios spalvų, o pigiausias modelis kainuos nuo 249 eurų. Deja, informacijos apie jo prieinamumą Europoje nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas