„Vivo“ ruošia dar vieną telefoną: netrukus debiutuos „iQOO“ modelis su dar nepristatytu „MediaTek“ procesoriumi

Tomas Eidukevičius

2023-04-03, 11:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Netrukus turėtų debiutuoti ir dar viena naujiena.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Vivo“ ruošia dar vieną telefoną: netrukus debiutuos „iQOO“ modelis su dar nepristatytu „MediaTek“ procesoriumi

Internete pasirodė pirmieji pranešimai apie „iQOO 11S“ išmanųjį telefoną, kurio debiutas turėtų įvykti jau artimiausiu metu. Nors apie šį įrenginį yra žinoma nedaug, tačiau dabar aiškėja, kad tai gali būti pirmasis išmanusis su dar nepristatytu „MediaTek Dimensity 9300“ mikroschemų rinkiniu.

Tikėtina, jog naujasis „iQOO 11S“ gali būti labai panašus į savo pirmtaką „iQOO 11“, o pagrindinis skirtumas tarp jų – naudojamas procesorius. Jeigu tokia informacija pasitvirtintų, reiškia, jog ši naujiena pasiūlys 6,78 colių įstrižainės „Samsung E6“ ekraną su maksimaliu 144 Hz atsinaujinimo dažniu bei HDR10+ palaikymu.

Naujasis „iQOO 11S“ turėtų pasiūlyti ir 8 GB, 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) atminties. Čia rasime ir UFS 4.0 vidines talpyklas, kurios turėtų pasiūlyti gerokai didesnę spartą nei UFS 3.1. Išmaniojo nugarėlėje turėtų būti įmontuota pagrindinė kamera su 50 MP raiškos „Samsung GN5“ objektyvu. Greta rasime 13 MP teleobjektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe, o taip pat ir 8 MP plataus kampo kamerą.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada galėtų debiutuoti šis išmanusis telefonas, tačiau tai turėtų įvykti dar šį mėnesį. „Vivo“ artimiausiu metu ketina pristatyti ir daugiau produktų, o tarp jų – „X Fold2“ sulenkiamas flagmanas. Jau netrukus debiutuos ir „Vivo X Flip“ bei „Vivo Pad 2“ planšetė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas