„Vivo“ ruošiasi įspūdingiausio metų telefono pristatymui: paaiškėjo, kokiomis savybėmis ketinama nustebinti daugelį

Lukas Snarskis

2023-04-06, 10:16

0 komentarų

Praėjusių metų balandžio mėnesį Kinijos milžinė „Vivo“ pristatė pirmos kartos „X Fold“ išmanųjį telefoną, kuris tuomet debiutavo su „Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi. Dabar aiškėja, jog gamintojas jau ruošiasi ir antros kartos modelio pristatymui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ ruošiasi įspūdingiausio metų telefono pristatymui: paaiškėjo, kokiomis savybėmis ketinama nustebinti daugelį

Kinijos kompanija „Vivo“ jau visai netrukus turėtų pristatyti naująjį „X Fold2“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Dar visai neseniai, „Vivo“ vadovai pagaliau oficialiai prakalbo apie šį savo flagmaną, o jo pristatymas turėtų įvykti jau balandžio mėnesį.

Šiandien aiškėja ir pagrindinės šio įrenginio specifikacijos. Remiantis naujausia informacija, vidinis „Vivo X Fold2“ sulenkiamo telefono ekranas bus 8,03 colių įstrižainės dydžio su 2160 x 1916 taškų raiška, o taip pat pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį bei maksimalų 1800 nitų ryškumą.

Išorinėje telefono dalyje – 6,53 colių įstrižainės ekranas su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Abi šios panelės turės po jomis įmontuotus pirštų antspaudų jutiklius, o tokia savybe nebuvo aprūpintas joks kitas įrenginys rinkoje.

Kaip jau minėjome, išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei naudos LPDDR5X operatyviosios (RAM) bei UFS 4.0 vidinės atminties lustus. Teigiama, kad šis mikroschemų rinkinys leis pasiūlyti 35 proc. greitesnį procesoriaus veikimą bei 25 proc. spartesnę vaizdo plokštę, o taip pat ir „Wi-Fi 7“ palaikymą.

Naujasis „Vivo X Fold 2“ taip pat turės 4 800 mAh talpos bateriją su 120W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 50W belaidžio įkrovimo palaikymu. Verta pastebėti, kad tai yra dar vienas didžiulis patobulinimas, lyginant su ankstesniu modeliu, kuris turėjo ne tik lėtesnį įkrovimą, bet ir mažesnės talpos bateriją.

Tikėtina, kad „Vivo“ neketina atnaujintų kitų šio sulenkiamo išmaniojo savybių, kas reiškia, jog galime tikėtis panašių galimybių kaip ir ankstesniame modelyje. Tai reiškia, kad šio įrenginio nugarėlėje rasime keturias kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP periskopinį teleobjektyvą, 12 MP teleobjektyvą, o taip pat ir 48 MP plataus kampo kamerą.

Verta paminėti ir tai, jog kartu su „X Fold2“ sulenkiamu išmaniuoju telefonu gali būti pristatytas ir „Vivo X Flip“ modelis, o taip pat laukiama ir „Vivo Pad 2“ planšetės pristatymo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas