„Vivo X Fold3 Pro“ sulenkiamas išmanusis telefonas bus atsparus dulkėms ir vandeniui, aiškėja ir pagrindinės jo specifikacijos

Arnas Balčiūnas

2024-03-09, 11:45

0 komentarų

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų populiarumas nuolat auga. Prie to, žinoma, nemažai prisideda vis didėjanti pasiūla, o taip pat ir nuolat tobulėjančios technologijos, kurios suteikia vis geresnę naudojimo patirtį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo X Fold3 Pro“ sulenkiamas išmanusis telefonas bus atsparus dulkėms ir vandeniui, aiškėja ir pagrindinės jo specifikacijos

Kinijos kompanija „Vivo“ jau yra pristačiusi ne vieną sulenkiamą išmanųjį telefoną, o jau netrukus turėtų debiutuoti ir naujausias modelis. Internete jau kuris laikas kalbama apie „X Fold3“ modelį, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Dar šį mėnesį turėtų debiutuoti „Vivo X Fold3 Pro“ sulenkiamo telefono modelis, kuris taps pirmuoju tokio tipo įrenginiu, veikiančiu su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Išmanusis telefonas taip pat turės trigubą kamerų sistemą nugarėlėje.

„Vivo X Fold3 Pro“ turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 50 MP plataus kampo objektyvą ir 64 MP teleobjektyvą. Negana to, šis flagmanas bus aprūpintas net 5 800 mAh talpos baterija bei pasiūlys atsparumą vandeniui ir dulkėms.

Išmanusis telefonas naudos 8,03 colių įstrižainės sulenkiamą ekraną su 2 480 x 2 200 taškų raiška, o išorinėje dalyje bus įmontuotas 6,53 colių įstrižainės ekranas su 2 748 x 1 172 raiška. „Vivo X Fold3“ taip pat turės 16 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties, tačiau pirkėjams turėtų būti pasiūlyta ir daugiau parinkčių.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada debiutuos naujasis „Vivo“ sulenkiamas išmanusis telefonas. Kaip bebūtų, pristatymo tikimasi jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas