„WhatsApp“ sulaukė atnaujinimo, kurio buvo laukiama kone tris metus: pagaliau pristatyta galimybė, kuri pradžiugins daugelį naudotojų

Lukas Snarskis

2023-04-27, 07:46

0 komentarų

„WhatsApp“ šiuo metu yra bene viena populiariausių momentinių pranešimų platformų rinkoje. Atsižvelgdama į didėjančią konkurenciją, bendrovė „Facebook“, kuri ir valdo šią aplikaciją, nusprendė išleisti keletą naujų funkcijų, kad šios padėtų pagerinti vartotojo patirtį, siekiant „WhatsApp“ išlaikyti rinkos lyderiu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„WhatsApp“ sulaukė atnaujinimo, kurio buvo laukiama kone tris metus: pagaliau pristatyta galimybė, kuri pradžiugins daugelį naudotojų

Pastaruoju metu „WhatsApp“ platformos vartotojai sulaukė daugybės atnaujinimų, iš kurių nemaža dalis būtent tai, ko vartotojai ir pageidavo. Aplikacijos kūrėjai pirmuosius bandymus pradėjo dar 2021 metais, o dabar naujoji galimybė atkeliauja ir į oficialią „WhatsApp“ versiją.

Ta pati „WhatsApp“ paskyra iki šiol galėjo būti naudojama tik viename įrenginyje, tačiau dabar viskas keičiasi. Nuo šiol ta pačia paskyra galima naudotis iki penkių įrenginių. Kiekvieną papildomą telefoną susiejate taip pat, kaip susiejate su „WhatsApp“ naršyklėje, planšetiniuose ir staliniuose kompiuteriuose.

Skelbiama ir tai, jog kiekvienas susietas įrenginys prie programėlės jungiasi atskirai, todėl jūsų žinutės, failai bei visa kita informacija ir toliau išliks užkoduota. Be to, jei pagrindinis prietaisas bus kurį laiką nenaudojamas – saugumo sumetimais jūsų paskyra bus atjungta nuo visų papildomų įrenginių.

Taigi, nuo šiol savo „WhatsApp“ paskyra galite naudotis ne viename įrenginyje, kaip buvo iki šiol, o net keliuose iškart. Tokios galimybės pasigedo daugelis programėlės naudotojų, tačiau jos kūrėjai pagaliau įgyvendino tai. Pranešama, kad atnaujinimas jau prieinamas daugeliui ir artimiausiu metu turėtų būti pasiekiamas kiekvienam vartotojui.

Priminsime, jog pirmosios kalbos apie šiuos „WhatsApp“ kūrėjų planus buvo pasirodę dar 2020 metais. Tuomet, vienoje iš bandomųjų versijų aptiktas kodas, kuris sufleravo apie tokios galimybės testavimus. Tuomet buvo teigiama, kad tokia galimybė dar yra ankstyvoje kūrimo stadijoje ir bent jau kol kas išlieka neaišku kaip tokia galimybė turėtų veikti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas