„Xiaomi“ dalyvaus Barselonoje įvyksiančioje parodoje: įspūdingoje „13 Ultra“ modelio neišvysime, tačiau naujienų tikrai bus

Dar gruodžio pradžioje turėjusi įvykti „Xiaomi“ spaudos konferencija buvo perkelta dėl buvusio Kinijos prezidento mirties. Nepaisant to, bendrovė jau spėjo pristatyti savo naujausius flagmanus, o netrukus ruošiasi pademonstruoti ir dar vieną naujieną.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Xiaomi“ dalyvaus Barselonoje įvyksiančioje parodoje: įspūdingoje „13 Ultra“ modelio neišvysime, tačiau naujienų tikrai bus

Europiečiai su nekantrumu laukia kada „Xiaomi 13“ serijos išmanieji telefonai pasieks mūsų regioną. Tačiau tai ne vienintelė naujiena, kuri jau netrukus pasieks Europą. „Xiaomi“ atstovai oficialiai patvirtino, jog vasario pabaigoje dalyvaus Barselonoje įvyksiančioje „Mobile World Congress 2023“ parodoje.

Vos tik „Xiaomi“ paskelbus apie tai – pasipylė spekuliacijos apie „Xiaomi 13 Ultra“ išmaniojo telefono debiutą, tačiau gamintojas tokių planų neturi. Tikėtina, kad būtent šio renginio metu gali būti pademonstruoti Europos rinkai skirti „Xiaomi 13“ ir „Xiaomi 13 Pro“ flagmanai, kurie Kinijoje buvo pristatyti dar gruodžio pabaigoje.

Kaip jau minėjome, naująją flagmanų seriją sudarys du įrenginiai – tai standartinis „Xiaomi 13“ ir „Xiaomi 13 Pro“. „Xiaomi“ flagmanai aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriais. Kalbant apie naujuosius įrenginius, nesunku pastebėti, jog „Xiaomi“ gerokai atnaujino savo naujųjų flagmanų dizainą, lyginant su praėjusiais metais išleistais modeliais. „Xiaomi 13“ turės 6,36 colių įstrižainės ekraną su plokščiomis jo kraštinėmis, o „Xiaomi 13 Pro“ aprūpintas 6,73 colių įstrižainės ekranu, kuris turės lenktus kraštus.

Nemažai pasikeitimų galima pastebėti ir išmaniųjų telefonų nugarėlėse. Visų pirma, „Xiaomi“ atnaujino kamerų modulį, kuris dabar yra kvadratinis, kur rasime tris kameras, o taip pat ir dvigubą LED blykstę. Nesunku pastebėti ir „Leica“ logotipą, kuris sufleruoja pratęstą bendrovių partnerystę.

Dar viena naujovė „Xiaomi 13“ serijos įrenginiuose – tai IP68 saugumo sertifikatas, kuris rodo išmaniųjų telefonų atsparumą dulkėms ir vandeniui. Negana to, standartinis „13“ modelis turės ir gausybę spalvinių opcijų, kokių „Xiaomi“ dar nėra siūlysiu savo flagmanų pirkėjams. Pastarąjį modelį bus galima įsigyti juodos, šviesiai žalios, šviesiai mėlynos, pilkos, baltos, raudonos, geltonos, mėlynos ir žalios spalvų.

Plačiau apie naujuosius „Xiaomi 13“ serijos išmaniuosius telefonus galite skaityti paspaudę čia.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas