„Xiaomi“ dukterinė kompanija ruošiasi pigaus telefono pristatymui: netrukus debiutuos vos 100 eurų kainuojantis modelis, aiškios pagrindinės specifikacijos

Lukas Snarskis

2023-11-05, 15:30

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Ši kompanija ruošiasi ir dar vienam pristatymui.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ dukterinė kompanija ruošiasi pigaus telefono pristatymui: netrukus debiutuos vos 100 eurų kainuojantis modelis, aiškios pagrindinės specifikacijos

Kitą savaitę turėtų įvykti „Poco“ spaudos konferencija, kurios metu ketinama pristatyti naująjį „Poco C65“ išmanųjį telefoną. Nors kol kas nėra žinoma, kada tiksliai įvyks pristatymas, tačiau net neabejojama, kad tai bus kitą savaitę.

Jau yra žinoma, jog naujasis „C65“ modelis veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi bei turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera.

Neoficialiais duomenimis, „Poco C65“ turėtų būti labai panašus į „Redmi 13C“ išmanųjį telefoną, apie kurį informacija buvo pasirodžiusi dar rugsėjo mėnesį. Abu šie išmanieji turės 6,74 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu.

Naujojo „C65“ modelio veikimą turėtų palaikyti 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe. Pirkėjus šis išmanusis telefonas pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja. Tikėtina, kad ši naujiena kainuos nuo 100 eurų už pigiausią modelį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas