„Xiaomi“ giriasi savo pardavimais: „Redmi Note 8“ serija sulaukė labai didelio populiarumo

Lukas Snarskis

2020-05-06, 01:00 (atnaujinta 2022-12-06, 16:05)

0 komentarų
„Xiaomi“ giriasi savo pardavimais: „Redmi Note 8“ serija sulaukė labai didelio populiarumo

„Xiaomi“ nepraleidžia progos pasigirti išmaniųjų telefonų, o šiandien kompanijos atstovai pasidalino savo pasiekimais su „Redmi Note 8“ serijos įrenginiais. „Xiaomi Group“ viceprezidentas ir „Redmi“ generalinis vadybininkas Lu Weibing šiandien paskelbė, jog pasaulinėje rinkoje jau parduota daugiau nei 30 mln. šios serijos išmaniųjų.

Skelbiama, jog per pirmąjį mėnesį pavyko parduoti milijoną, o po dviejų jau buvo parduoti 5 mln. išmaniųjų telefonų. „Xiaomi“ prireikė vos trijų mėnesių, jog pavyktų parduoti 10 mln. „Redmi Note 8“ serijos telefonų. Paaiškėjo ir tai, jog gamintojui prireikė dviem mėnesiais trumpesnio periodo pasiekti tokius pardavimus nei su anksčiau išleista „Redmi Note 7“ serija.

Verta paminėti ir tai, jog „Redmi Note 8“ pardavimai dar per pirmuosius penkis mėnesius viršijo 20 mln. ribą. „Xiaomi“ su šia serija tapo ir vieninteliu Kinijos gamintoju, kuris pateko į perkamiausių telefonų sąrašą 2019 metų ketvirto ketvirčio metu. Tai tik dar kartą patvirtina, jog ši „Xiaomi“ telefonų serija – neabejotinai verta dėmesio.

Ketinate įsigyti šios serijos telefoną? Dabar internetinėje parduotuvėje galima nusipirkti „Redmi Note 8“ modelį su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės vos 160,70 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą GBNOTE806. Norėdami įsigyti – spauskite čia. Verta atkreipti dėmesį, jog Lietuvoje už 170 eurų parduodamas modelis gerokai mažiau atminties, todėl tai išties gera opcija.

„Redmi Note 8” būtų galima apibūdinti kaip šiek tiek patobulintą „Redmi Note7”. Kitaip tariant, jei planavote, bet dėl kažkokių priežasčių neįsigijote septintu numeriu pažymėto modelio, aštuntukas jums turėtų tik dar labiau patikti.

Kaip ir pirmtakas, naujasis modelis pasižymi stikliniu dizainu. Tiek priekį, tiek nugarėlę dengia tas pats įbrėžimams atsparus „Gorilla Glass 5”. Stiklus tarpusavyje laiko plastikinis rėmelis. Sakysite, plastikas ir prabanga neina viename sakinyje, tačiau ši medžiaga labai stipriai padidina įrenginio atsparumą dėl geriau nei metalo sugeriamų smūgių. Be to, taip sumažėja bendras korpuso svoris ir neslopinamas ryšys. Taip pat šįkart gamintojas pasiūlė naujų spalvų, iš kurių geriausiai, mano nuomone, atrodo mėlyna ir naujoji balta.

Ekrano srityje revoliucijos neįvyko ir vartotojams siūlomas tas pats labai gerai baltą spalvą atkuriantis ir akių nevarginantis (sertifikuotas „TUV Rheinland”) 6,3 colio įstrižainės FHD+ ekranas. „Redmi Note 8” išlaikė lašo formos išpjovą, tačiau rėmeliai aplink ekraną šiek tiek sumažėjo. Džiugu, jog „Redmi” nesugalvojo įtaisyti šiuo metu madingo, bet lėto ir netikslaus pirštų antspaudų jutiklio po ekranu – jis liko nugarėlėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas