„Xiaomi“ ir toliau kepa telefonus it bandeles: netrukus debiutuos dar vienas pigus „Redmi“ modelis

Tomas Eidukevičius

2023-04-25, 11:49

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Neretai ši milžinė mėgsta pristatyti tuos pačius įrenginius su skirtingais pavadinimais, o taip pat ir skirtinguose regionuose.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ ir toliau kepa telefonus it bandeles: netrukus debiutuos dar vienas pigus „Redmi“ modelis

Kartais net sunku suprasti ar tai išties naujas produktas ar kažkas, kas buvo pademonstruota jau anksčiau. Ir tai artimiausiu metu neturėtų pasikeisti, nes „Xiaomi“ dukterinė kompanija „Redmi“ ruošiasi pristatyti ir dar vieną išmanųjį telefoną. Jau netrukus turėtų debiutuoti „Redmi 12“.

Išmanusis telefonas jau anksčiau buvo pastebėtas IMEI, o taip pat ir FCC duomenų bazėse, o netrukus turėtų įvykti ir jo oficialus pristatymas. Naujasis „Redmi 12“ nepalaikys 5G ryšio technologijos bei greičiausiai veiks su „MediaTek“ procesoriumi, o šis modelis turėtų pasiekti ir Europos rinką.

Naujausia informacija atskleidžia, jog šis įrenginys turės 5 000 mAh talpos bateriją, o pirkėjus jis pasieks su 33W įkrovikliu. Net neabejojama, kad būtent tokios spartos įkrovimą ir pasiūlys naujasis „Redmi 12“. Išmanusis telefonas taip pat veiks su „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versija, tačiau kol kas neaišku ar čia bus naudojama „Android 12“ ar „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Deja, tačiau daugiau naujojo „Redmi 12“ specifikacijų nėra žinoma. Kaip bebūtų, tikėtina, kad tai bus šiek tiek pažangesnis modelis nei „Redmi 12C“, kuris aprūpintas 6,71 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška bei veikia su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas