„Xiaomi“ išspręs opiausią savo telefonų problemą: netrukus atkeliaus atnaujinimas, kurio daugelis laukė jau ne vienerius metus

TopCom.lt

2022-11-14, 07:30 (atnaujinta 2022-12-11, 15:50)

4 komentarai (-ų)

Kinijos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, kurie susilaukia daug dėmesio net ir Lietuvoje. Šis gamintojas puikiai žinomas dėl jų produkte randamo puikaus kainos ir kokybės santykio, o taip pat ir MIUI vartotojo sąsajos, kuri daugeliui palieka teigiamą įspūdį. Tačiau ji turi ir vieną didelį trūkumą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ išspręs opiausią savo telefonų problemą: netrukus atkeliaus atnaujinimas, kurio daugelis laukė jau ne vienerius metus

„Xiaomi“ nusprendė padaryti savo gaminius patrauklesnius potencialiems klientams, kurie anksčiau negalvojo apie jo pirkimą. Remdamasis savo šaltiniu, portalas „MyDrivers“ pranešė, kad MIUI 14 sąsajoje nebebus skelbimų.

„Xiaomi“, kaip ir „Samsung“ bei kai kurie kiti gamintojai, savo įrenginių sąsajoje rodo skelbimus, kurie leidžia sumažinti kainą. Kai kuriose rinkose, pavyzdžiui, Indijoje, jos yra daugiau, ypač žemos klasės įrenginiuose. Reklamą galima išjungti, tačiau ne visi vartotojai apie tai žino. MIUI 13 gamintojas supaprastino jos išjungimo procesą, o MIUI 14 gali apsispręsti dėl kardinalaus žingsnio – visiško skelbimų pašalinimo.

Be to, gamintojas planuoja gerokai peržiūrėti savo politiką dėl iš anksto įdiegtos programinės įrangos. Išleisdama „Xiaomi 12“ išmanųjį telefoną, įmonė atliko puikų darbą: jame iš anksto įdiegtų programų skaičius pasirodė dar mažesnis nei „iPhone“ ir „Samsung“ gaminiuose – tik septynios programos, įskaitant galeriją, fotoaparatą ir telefoną.

MIUI 14 versijoje taip pat tikimasi mažesnių pakeitimų, pavyzdžiui, atnaujintos laikrodžio, orų ir kalendoriaus programėlės. Naujos sąsajos debiuto tikimasi mėnesio pabaigoje, kai bus pristatytas naujas flagmanas „Xiaomi 13“.

4 komentarų

Yats

Turėjau xiaomi, geležis nieko, tik akims po metų reikėjo keisti, bet programine įranga neišbaigta, po kiekvieno atnaujinimo reikia laukti atnaujinimo kuris ištaisys klaidas, viena sutvarko, kitką sugadina.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas