„Xiaomi Mi A2 Lite“ telefonų savininkai turėtų suklusti: „Android 10“ atnaujinimas gali padaryti nepataisomos žalos

Lukas Snarskis

2020-03-11, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:34)

3 komentarai (-ų)
„Xiaomi Mi A2 Lite“ telefonų savininkai turėtų suklusti: „Android 10“ atnaujinimas gali padaryti nepataisomos žalos

2018 metais Kinijos kompanija „Xiaomi“ pristatė „Mi A2“ išmaniųjų telefonų seriją, kurios pagrindinis privalumas – švari „Android“ operacinė sistema. Prieš keletą dienų „Xiaomi Mi A2 Lite“ pagaliau sulaukė „Android 10“ atnaujinimo, tačiau pasirodo, kad šias geras naujienas palydėjo ir itin prastos.

Tai kas turėjo tapti puikia naujiena „Mi A2 Lite“ išmaniųjų telefonų savininkams – kai kuriems tai tapo labai blogos naujienos. Internete pasirodė informacijos, kad šis atnaujinimas pažeidžia įrenginio ekraną. Iš žemiau esančių nuotraukų nesunku pastebėti, jog pažeista apatinė ekrano dalis.

Remiantis „Xiaomi Mi A2 Lite“ turėtojo pateikiama informacija, iškart po atnaujinimo teko gerokai ilgiau palaukti kol užsikraus jo išmanusis telefonas, o jam įsijungus buvo pastebėti pažeidimai. „Reddit“ tinkle apie analogišką problemą praneša ir daugiau vartotojų. Panašu, kad tokia problema gali būti susijusi su operacinės sistemos atnaujinimu, kuomet iškart po jo yra paduodama pernelyg aukšta įtampa, o tai lemia foninio ekrano apšvietimo perkaitimą.

Kartu su šia problema, pranešama ir apie nesklandumus su baterija. Teigiama, kad po atnaujinimo baterijos indikatorius, esantis viršutinėje ekrano juostoje rodo 66 proc. ir šis skaičius nekyla nepaisant kelių valandų įkrovimo. Deja, tačiau bent jau kol kas nėra jokių oficialių komentarų iš „Xiaomi“ pusės.

Ir tai jau ne pirmas kartas kai „Xiaomi“ turi problemų su „Mi A“ serijos išmaniųjų telefonų atnaujinimais. Visai neseniai buvo išleistas ir „Xiaomi Mi A3“ modeliui skirtas naujinys, tačiau iškart po jo pasirodymo gamintojas buvo priverstas visus vartotojus sugrąžinti į senesnę „Android“ versiją.

3 komentarų

Ignas

Galima, tik nežinau ar išliks programėlgghgffgalima, tik nežinau ar išliks programėlės ir failai. ės. Ir failI

Ignas

Turiu Mi A2 ir iškart po atnaujinimo jungiantis prie wifi išmeta jog įvyko klaida net jei wifi be slaptažodžio. Jokie rekomenduojami sprendimo būdai nepadėjo. Galiu naudotis tik mob. Duom.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas