„Xiaomi“ nepaliauja stebinti: trečią karta surengs tų pačių telefonų pristatymą, tačiau šįsyk tai yra geros naujienos mums

Lukas Snarskis

2023-03-14, 09:43

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Neretai ši milžinė mėgsta pristatyti tuos pačius įrenginius su skirtingais pavadinimais, o taip pat ir skirtinguose regionuose. Kartais net sunku suprasti ar tai išties naujas produktas ar kažkas, kas buvo pademonstruota jau anksčiau.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ nepaliauja stebinti: trečią karta surengs tų pačių telefonų pristatymą, tačiau šįsyk tai yra geros naujienos mums

„Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Redmi“ nusitaikė į itin keistą pasiekimą. Kompanijos atstovai dar lapkričio mėnesį pristatė naujuosius „Redmi Note 12“ serijos modelius, o sausio mėnesį jie atkeliavo ir į Indiją. Tačiau ties tuo niekas nesibaigia. Dabar ruošiamasi jau trečiam tų pačių telefonų pristatymui – šįsyk tarptautinei rinkai.

Kinijos milžinės „Xiaomi“ atstovai pasidalino dar vienu reklaminiu plakatu, kur skelbiama apie naują spaudos konferenciją. Jau kovo 23 dieną įvyks dar vienas „Redmi Note 12“ serijos įrenginių pristatymas. Ir nors gamintojas neskelbia kokiam regionui bus skirtas šis pristatymas, net neabejojama, kad šie telefonai bus pasiūlyti europiečiams.

Priminsime, jog „Redmi“ jau anksčiau buvo pristačiusi net keturis „Note 12“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Redmi Note 12“, „Note 12 Pro“, „Note 12 Pro+“, o taip pat ir „Note 12 Discovery“. Praėjusių metų pabaigoje buvo pademonstruotas ir penktasis šios serijos modelis – tai „Redmi Note 12 Pro Speed Edition“.

„Redmi Note 12“ išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginys veikia su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Šio modelio nugarėlėje – 48 MP pagrindinė kamera bei 2 MP gylio sensorius.

Analogiškais ekranais aprūpinti ir „Redmi Note 12 Pro“ bei „Pro+“ modeliai. Šie išmanieji telefonai veikia su „MediaTek Dimensity 1080“ procesoriais bei turi iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Ir jeigu „Note 12 Pro“ variantas turi 50 MP pagrindinę kamerą, tai pliusas aprūpintas net 200 MP raiškos vaizdo jutikliu, kurį pagamino „Samsung“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas