„Xiaomi“ netrukus pristatys dar vieną penkių kamerų telefoną: galimai artėja „Mi Note 10 Lite“ išleidimas

Lukas Snarskis

2020-04-12, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:35)

0 komentarų
„Xiaomi“ netrukus pristatys dar vieną penkių kamerų telefoną: galimai artėja „Mi Note 10 Lite“ išleidimas

Praėjusių metų pabaigoje, Kinijos kompanija „Xiaomi“ pristatė daugybę dėmesio sulaukusį „Mi Note 10“ išmanųjį telefoną, kurio didžiausias privalumas – net 5 kameros nugarėlėje. Dar prieš kelias savaites rašėme, jog gamintojas planuoja išleisti ir kiek paprastesnį šio modelio variantą ir panašu, kad tai po truputį tampa realybe.

Internete vis dažniau pasirodo naujos informacijos apie „Xiaomi Mi Note 10 Lite“ išmanųjį telefoną. Prieš keletą dienų šis telefonas buvo pastebėtas Tailando ryšio sertifikavimo agentūros duomenų bazėje. Ir nors tai neatskleidžia jokių šio įrenginio specifikacijų, tačiau tai rodo, kad jo pristatymas turėtų įvykti jau visai netrukus.

Kiek anksčiau, šis išmanusis telefonas buvo pasirodęs ir FCC duomenų bazėje, o tai leido mums sužinoti pagrindines jo savybes. „Xiaomi Mi Note 10 Lite“ turėtų pasižymėti 6,47 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Išmanusis turėtų veikti su „Snapdragon 730G“ procesoriumi bei turės 5260 mAh talpos bateriją su 30W greituoju įkrovimu.

Kaip ir „Mi Note 10“, taip ir šis paprastesnis modelis, turės penkias kameras nugarėlėje, tačiau jų savybės bus kiek kitokios. Pagrindinė „Mi Note 10 Lite“ modelio kameras turės 64 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta jo rasime du 8 MP raiškos bei vieną 2 MP raiškos vaizdo sensorių. Deja, tačiau šis variantas neturės ir lazerinio automatinio fokusavimo galimybės.

Vienas didžiausių šio pigesnio „Xiaomi“ telefono privalumų – „Android 10“ operacinės sistemos versija. Nors tokia informacija ir nėra patvirtinta, tačiau panašu, jog „Mi Note 10 Lite“ veiks su „Android 10“, kai jo pirmtakas vis dar naudoja „Android 9“ versiją. Ir nors gandų apie šį telefoną daugėja kone kiekvieną savaitę, tačiau pats gamintojas dar nėra atskleidęs jokių oficialių detalių nei apie telefoną nei apie jo pristatymą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas