„Xiaomi“ pasidalino oficialiomis naujojo flagmano nuotraukomis: stulbinantys dizaino sprendimai ir milžiniškas kamerų modulis, pamatykite tai patys!

Lukas Snarskis

2023-04-17, 18:15 (atnaujinta 2023-04-18, 15:02)

0 komentarų

Naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ išmanusis telefonas debiutuos jau balandžio 18 dieną, tačiau iki šiol „Xiaomi“ labai sėkmingai slėpė šio išmaniojo telefono galimybes. Tačiau pastarosios dienos skirtos netrukus debiutuosiančio flagmano anonsui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ pasidalino oficialiomis naujojo flagmano nuotraukomis: stulbinantys dizaino sprendimai ir milžiniškas kamerų modulis, pamatykite tai patys!

Ilgai lauktas „Xiaomi 13 Ultra“ pagaliau bus pristatytas – šis flagmanas debiutuos jau rytoj. Likus mažiau nei parai iki didžiojo renginio, pagaliau žinome kaip išties atrodys įspūdingasis „Xiaomi“ išmanusis telefonas. Oficialioje bendrovės „Weibo“ paskyroje buvo pasidalinta nuotraukomis, kurios atskleidžia visas dizaino ypatybes.

Pranešama, jog naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ turės metalo lydinio korpusą su nauju dirbtinės odos sluoksniu. Naujoji, į odą panaši, medžiaga nugarėlėje pasižymi antibakterine danga, kuri taip pat yra atspari purvui ir turi specialią nuo pageltimo apsaugančią medžiagą.

Kaip galima matyti iš tekste pateikiamų nuotraukų, naujasis „Xiaomi“ flagmanas viršutinėje ir apatinėje dalyje kiek susiaurėja. Tokia savybė yra įprasta fotoaparatuose, o tokio sprendimo priežastis – įrenginiu patogiau naudotis, kuomet jis yra horizontalioje padėtyje. Nesunku pastebėti ir didžiulį kamerų iškilimą.

Priminsime, jog „Xiaomi“ vadovai patvirtino, jog netrukus debiutuosiantis „Xiaomi 13 Ultra“ turės tą patį pagrindinį objektyvą kaip ir praėjusiais metais debiutavęs „12S Ultra“ modelis. Tai reiškia, kad čia bus naudojamas 50 MP raiškos „Sony IMX989“ sensorius.

Kitos trys „Xiaomi“ flagmano kameros bus aprūpintos 50 MP raiškos „Sony IMX858“ vaizdo jutikliais, o išplatintas pranešimas atskleidžia, kad jie pasiūlys pažangias triukšmo mažinimo galimybes bei patobulintą HDR. Verta pastebėti, jog tokį sensorių naudojo ir „Honor Magic 5 Pro“ išmanusis.

„Xiaomi“ atstovai atskleidė ir tai, jog naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ turės LTPO OLED ekraną, kurį sukūrė „Xiaomi“ ir „China Star“. Išmaniojo telefono panelė pasižymės 1440 x 3200 taškų raiška, o maksimalus ryškumas HDR turiniui sieks 2 600 nitų.

Dar visai neseniai, „Xiaomi“ atstovai pasidalino ir dar vienu reklaminiu plakatu, kuriame atskleidžiama, jog naujasis flagmanas galės sėkmingai veikti su 1 proc. baterijos net 60 minučių arba bus galima atlikti 12 minučių skambutį. Tiesa, tam turės būti įjungtas specialus „Emergency Battery“ režimas.

Kaip jau minėjome, oficialus „Xiaomi 13 Ultra“ išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau balandžio 18 dieną, o renginio pradžia – 14:00 val. Lietuvos laiku. Visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas