„Xiaomi“ pasirinko partnerius Lietuvoje: paaiškėjo, kas mūsų šalyje platins bendrovės telefonus ir planšetinius kompiuterius

Sparčiai augantis Kinijos elektronikos gamintojas „Xiaomi“ pasirinko bendradarbiavimą su didmenine elektroniniais įrenginiais prekybos bendrove „ACC Distirbution“ dėl mobiliųjų išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių platinimo Baltijos šalyse. Startuodama didmeninė bendrovė rinkoje pristato naują „Xiaomi“ įrenginių asortimentą, tarp kurių puikuojasi ir naujausi „Xiaomi“ išleisti flagmanai – „12T“ ir „12T Pro“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ pasirinko partnerius Lietuvoje: paaiškėjo, kas mūsų šalyje platins bendrovės telefonus ir planšetinius kompiuterius

„Vertiname „Xiaomi“ pasitikėjimą, džiaugiamės, kad „ACC Distirbution“ ir „Xiomi“ partnerystė kiekvienais metais plečiasi ir gali sukuri vis daugiau vertės Baltijos šalių rinkai. Rinkoje telefonų paklausa išlieka bene labiausia paklausi, tai liudija ir rinkos tyrimai. Neseniai „ACC Distribution“ bendrovės atlikto visuomenės tyrimo metu paaiškėjo, kad išmanie2ji telefonai yra labiausiai lietuvių naudojami elektronikos įrenginiai, o kompiuteriai pagal populiarumą užima trečią vietą. Šie duomenys akivaizdžiai liudija, kad labiausiai aktualūs rinkoje yra įrenginiai, skirti susisiekti, bendrauti ir dirbti.

„Vertiname „Xiaomi“ pasitikėjimą, džiaugiamės, kad „ACC Distirbution“ ir „Xiomi“ partnerystė kiekvienais metais plečiasi ir gali sukurti vis daugiau vertės Baltijos šalių rinkai. Rinkoje telefonų paklausa išlieka bene labiausia paklausi, tai liudija ir rinkos tyrimai. Neseniai „ACC Distribution“ bendrovės atlikto visuomenės tyrimo metu paaiškėjo, kad išmanieji telefonai yra labiausiai lietuvių naudojami elektronikos įrenginiai, o kompiuteriai pagal populiarumą užima trečią vietą. Šie duomenys akivaizdžiai liudija, kad labiausiai aktualūs rinkoje yra įrenginiai, skirti susisiekti, bendrauti ir dirbti.

Siekdami ne tik laikytis mūsų pagrindinės vertybės – atsinaujinti, bet ir atliepti rinkos poreikius, praplėtėme prekės ženklo „Xiaomi“ asortimentą. Dabar rinkai galėsime pasiūlyti „Redmi“, „Redmi Note“ bei „Xiaomi Pad“ serijos įrenginių modelius. Tikime, kad daugiausiai dėmesio iš šio asortimento sulauks „Xiaomi“ mobiliųjų telefonų naujienos „12T“ ir „12T Pro.“, – teigia „ACC Distribution“ produktų ir rinkodaros vadovas Marijus Miceika.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

9 komentarų

Karolis

O nekažka perima praktiškai vieninteliai didmenininkai Lietuvoje. Acme. Čia yiepatys kur ir vaizdo kortas ir kita technika pardavinejo ne pagal rekomenduojama kaina o pagal perpardaveju tendencijas... Monopolija.

Žinovas...

Redmi 7 turiu virš 2 su puse metų veikia gerai bet savaime iš vidaus stikliukas pats pradėjo skilti už 160 eurų

Alfas

Jei veiks taip kaip jų šaunieji išgirtieji dulkių robotai tai soskėm liks visi..

Arvydas

Renkuosi telefono galingumą ir geriausia kaina,nusipirkau eBay oppo find X3 pro tik už 200 svaru

Gintas

Jei tenkina harateistika tai viskas ok nes kam moketi 1000 jei ta pati galima būtų atlikti su situo tel

Marius

Belieka tikėtis kainų kaip Vokietijos Ispanijos eshopuose 😁

Našlaitis

Lietuvoj garantuoja kainos bus užkeltos,teks pirkti aplinkiniais keliais

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas