„Xiaomi“ ruošia dar vieną itin galingą telefoną: netrukus turėtų pasirodyti „Black Shark 5“

Lukas Snarskis

2021-08-16, 08:30 (atnaujinta 2023-02-23, 11:46)

0 komentarų
„Xiaomi“ ruošia dar vieną itin galingą telefoną: netrukus turėtų pasirodyti „Black Shark 5“

Dabartinė „Black Shark 4“ serija rinkoje buvo pristatyta dar šių metų pirmojoje pusėje. „Xiaomi“ priklausanti telefonų serija jau netrukus gali pasipildyti r dar vienu nauju įrenginiu ir panašu, kad tai bus „Black Shark 5“.

Pasak nutekėjusios informacijos, būsimas „Black Shark“ išmanusis telefonas rinkoje pasirodys KTUS-A0 modelio pavadinimu, o pats įrenginys yra sertifikuotas pavadinimu „Black Shark 5“. O tai tik parodo, kad tai bus tiesioginis „Black Shark 4“ įpėdinis.

Kaip teigiama, šis telefonas naudos „Qualcomm Snapdragon 888+ SoC“, taip pat numanoma, kad jis gali palaikyti 100W greitą įkrovimą. Tiesa, reikėtų neatmesti galimybės, kad šis flagmanas bus aprūpintas net ir 120W greituoju įkrovimu, visai kaip jo pirmtakas. Deja, daugiau techninės informacijos apie naująjį „Black Shark“ produktą nėra.

Atsižvelgiant į dvi „Digital Chat Station“ atskleistas funkcijas, būsimas „Black Shark 5“ nebus kardinaliai atnaujintas modelis, lyginant su „Black Shark 4“ serija, išleista vos prieš kelis mėnesius. Tai gali reikšti, kad naujasis „Black Shark 5“ gali išlaikyti nemažai savo pirmtako savybių.

Tiems, kurie to nežino, dabartinėje „Black Shark 4“ serijoje rasime 6.67 colio įstrižainės FHD+ Super AMOLED ekraną su 144 Hz atnaujinimo dažniu. Pagrindinis šių telefonų akcentas yra magnetiniai mechaniniai mygtukai, kuriuos taip pat naudoja „Redmi K40 Gaming Edition“ (dar kitaip rinkoje žinomi kaip „POCO F3 GT“).

Kitos išmaniojo telefono funkcijos apims LPDDR5 RAM modulį, UFS 3.1 saugyklą, Z ašies linijinį vibracijos variklį, skysčiu aušinamą sistemą, įprastą 3.5 mm ausinių lizdą, dvigubus stereo garsiakalbius, dvejas C tipo USB jungtis, 4500 mAh talpos bateriją ir „JOYUI 12.5“, kuri veiks naudodama „Android 11“ versiją .

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas