„Xiaomi“ ruošiasi naujų „flagmanų žudikų“ pristatymui: pasirodė pirmosios „Poco“ šedevrų nuotraukos, pristatymas jau netrukus

Arnas Balčiūnas

2023-04-16, 08:10

1 komentaras

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Jau netrukus turėtų pasirodyti ir dar vienas nauja įrenginių serija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ ruošiasi naujų „flagmanų žudikų“ pristatymui: pasirodė pirmosios „Poco“ šedevrų nuotraukos, pristatymas jau netrukus

„Poco“ dar praėjusiais metais pristatė „Poco F4“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie pasiūlė aukščiausios klasės specifikacijas už žemesnę kainą, o netrukus gali debiutuoti ir šios linijos atnaujinimas. Antrojo šių metų ketvirčio metu turėtų būti pristatyti naujieji „Poco F5“ modeliai.

Nors gamintojas ir nėra paskelbęs jokios oficialios informacijos, tačiau internete jau pasirodė „Poco F5“ ir „Poco F5 Pro“ išmaniųjų telefonų nuotraukos, o šie įrenginiai buvo aptikti FCC sertifikavimo duomenų bazėje. Tiesa, tai nebus visiškai nauji modeliai, o tiesiog pervadinti „Redmi K60“ ir „Redmi Note 12 Turbo“ variantai.

Naujosios „Poco F5“ serijos įrenginių nuotraukos atskleidžia išmaniųjų telefonų išmatavimus. Kaip galima matyti, „Poco F5“ turės garso reguliavimo ir įjungimo mygtukus dešinėje briaunoje, o SIM kortelių lizdas – kairėje. Apatinėje prietaiso dalyje rasime USB-C įkrovimo lizdą, o taip pat ir garsiakalbį.

Beveik identišku dizainu pasižymės ir „Poco F5 Pro“ išmanusis telefonas, tačiau šis modelis turės didesnį ekraną bei mažesnius ekrano rėmelius.

Skelbiama, kad abu „Poco F5“ serijos įrenginiai pirkėjus pasieks su 67W įkrovikliu, kurį bus galima rasti dėžutėje. Niekam ne paslaptis, jog daugelis gamintojų vis rečiau siūlo įkrovimo blokelį su savo naujausiais modeliais, todėl tai turėtų pridėti papildomos vertės šiems „Poco“ telefonams.

„Poco“ atstovai kol kas nėra atskleidę kada šie išmanieji telefonai galėtų debiutuoti, tačiau jų debiuto galima sulaukti dar šį mėnesį. Neoficialiais duomenimis, „Poco F5“ serijos įrenginiai gali būti pristatyti jau balandžio 25 – 27 dienomis.

1 komentarų

Romas

Net neskaičiau straipsnio, bet tik priminimas kiek jau buvo tokių "flagmanų žudikų"....

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas