„Xiaomi“ taikosi į sulenkiamų telefonų rekordą: naujasis „Mix 4 Fold“ turėtų tapti ploniausiu tokio tipo įrenginiu rinkoje

Lukas Snarskis

2024-05-10, 07:55

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ dar 2021 metų pabaigoje pristatė daugelio ilgai lauktą „Mix 4“ serijos flagmaną. Naujas modelis gali debiutuoti dar šiemet, tačiau tai būtų ne vienintelė naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ taikosi į sulenkiamų telefonų rekordą: naujasis „Mix 4 Fold“ turėtų tapti ploniausiu tokio tipo įrenginiu rinkoje

„Xiaomi“ jau kuris laikas kuria ir atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti žinomas kaip „Xiaomi Mix Flip“. Tiek šis įrenginys, tiek ir „Mix 4 Fold“ jau ne kartą buvo pastebėti įvairiose sertifikavimo duomenų bazėse. Dabar aiškėja ir daugiau informacijos ir apie „Xiaomi“ sulenkiamą modelį.

Remiantis naujausia informacija, naujasis „Mix 4 Fold“ turėtų būti ploniausias tokio tipo įrenginys rinkoje ir taip pralenks net ir „Honor Magic V2“ išmanųjį telefoną. Pastarasis yra 4,7 mm kuomet atlenktas ir 9,9 mm, kuomet sulenktas.

„Xiaomi Mix Fold 4“ modelis turėtų sulaukti ir kitų reikšmingų patobulinimų, o vienas pagrindinių jų – atnaujintas sulenkimo mechanizmas. Išmanusis telefonas turėtų būti ne tik patvaresnis, tačiau ir gerokai lengvesnis nei jo pirmtakas ir svers maždaug 220 - 240 gramų.

Sulenkiamas išmanusis telefonas taip pat turės 16 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties, o jo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Skelbiama, jog „Xiaomi Mix Fold 4“ gali turėti 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir periskopinį objektyvą.

Naujasis „Xiaomi“ flagmanas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Tikėtina, jog šis įrenginys turėtų pasiūlyti ir puikias atsparumo savybes bei pirmąsyk šios serijos modelis turės IP sertifikatą, kuris rodo jo atsparumą ne tik dulkėms, bet ir vandeniui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas