„Xiaomi“ telefonų turėtojams – išskirtinė galimybė: jau dabar galite prisijungti prie programos, kuri leis išbandyti „HyperOS“ anksčiau nei kitiems

Lukas Snarskis

2024-02-04, 10:43

1 komentaras

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ dar praėjusių metų pabaigoje pristatė naująją „HyperOS“ vartotojo sąsają, kuri pakeičia iki šiol naudotą MIUI. Naujoji „HyperOS“ nebus visiškai nauja platforma – ji sukurta „Android Open Source Project“ pagrindu bei sujungta su „Xiaomi“ plėtojama daiktų interneto platforma „Vela“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ telefonų turėtojams – išskirtinė galimybė: jau dabar galite prisijungti prie programos, kuri leis išbandyti „HyperOS“ anksčiau nei kitiems

„Xiaomi“ itin aktyviai atnaujinta savo prekiniu ženklu pažymėtus įrenginius, o analogišką atnaujinimą gauna ir „Poco“ bei „Redmi“ išmanieji telefonai. Gamintojas atnaujina vis daugiau savo sukurtų modelių, o dabar dar suteikia ir galimybę išbandyti „HyperOS“ greičiau nei daugelis kitų.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi“ atveria „Beta Testing“ programą ir tiems, kurie gyvena Europoje. Ši programa, skirta išbandyti bandomąsias „HyperOS“ platformos versijas anksčiau buvo prieinama Kinijos rinkoje, tačiau dabar gamintojas ieško ir testuotojų tarptautinėje rinkoje.

Kaip skelbiama bendrovės pranešime, norėdami prisijungti prie šios programos, jums reikia užsiregistruoti „Xiaomi Community“ programėlėje ir ten nukeliauti į skiltį „ME“ ir pasirinkti „Beta Testing“. Tiesa, Kinijos technologijų milžinė perspėja apie tam tikrus niuansus, su kuriais gali susidurti testuotojai.

„Xiaomi“ pažymi, jog testuojamos „HyperOS“ platformos versijos nėra galutinės, todėl vartotojai gali susidurti su tam tikrais nepatogumais. Gamintojo atstovai pažymi ir tai, jog vartotojai turi pasidaryti savo duomenų atsargines kopijas. Atkreipiamas dėmesys ir į tai, jog šiuo metu ieškoma tarptautinei rinkai skirtų programinės įrangos testuotojų, todėl reikia pasirūpinti ir tinkamo regiono telefone nustatymu.

Be to, bendrovė pabrėžia, kad beta testuotojai turėtų naudotis „Services & Feedback“ programėle, kad praneštų apie klaidas. Deja, tačiau kol kas „Xiaomi“ nepateikia daugiau informacijos. Kompanijos atstovai tiesiog pabrėžia, jog testuotojai galės anksčiau išbandyti naujausias „HyperOS“ vartotojo sąsajos versijas.

Priminsime, jog „HyperOS“ kūrimas prasidėjo dar 2014 metais, kai pradėjo kurtis pirmieji daiktų interneto sprendimai. Pirmuosius žingsnius bendrovė žengė 2017 metais, o tada pradėjo kurti naują įrenginių ir taikomųjų programų ekosistemą. Tikslas - ateityje sujungti „dešimtis milijardų prietaisų“, o pirmieji žingsniai jau žengiami ir Europoje.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas