„Xiaomi“ vadovai pravėrė paslapčių skrynią: paaiškėjo, kokiomis savybėmis nustebins naujojo flagmano kameros, debiutuos tikras šedevras!

Lukas Snarskis

2023-04-14, 07:15

0 komentarų

Technologijų kompanija „Xiaomi“ dar vasario pabaigoje pademonstravo „Xiaomi 13“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie jau kuris laikas prieinami ir lietuviams. Tačiau karščiausia metų naujiena – dar nepristatyta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ vadovai pravėrė paslapčių skrynią: paaiškėjo, kokiomis savybėmis nustebins naujojo flagmano kameros, debiutuos tikras šedevras!

„Xiaomi“ jau paskelbė, jog naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ debiutuos balandžio 18 dieną, tačiau iki šiol labai sėkmingai slėpė šio išmaniojo telefono galimybes. Kaip bebūtų, likus mažiau nei savaitei iki pristatymo – pasidalino pagrindinėmis naujojo flagmano kamerų savybėmis.

Kompanijos vadovai patvirtino, jog netrukus debiutuosiantis „Xiaomi 13 Ultra“ turės tą patį pagrindinį objektyvą kaip ir praėjusiais metais debiutavęs „12S Ultra“ modelis. Tai reiškia, kad čia bus naudojamas 50 MP raiškos „Sony IMX989“ sensorius.

Kitos trys „Xiaomi“ flagmano kameros bus aprūpintos 50 MP raiškos „Sony IMX858“ vaizdo jutikliais, o išplatintas pranešimas atskleidžia, kad jie pasiūlys pažangias triukšmo mažinimo galimybes bei patobulintą HDR. Verta pastebėti, jog tokį sensorių naudojo ir „Honor Magic 5 Pro“ išmanusis.

Skelbiama, jog „Xiaomi 13 Ultra“ nugarėlėje esantys „Sony IMX858“ sensoriai bus naudojami plataus kampo kamerai, o taip pat ir dviem teleobjektyvams, kurie pasiūlys 3x ir 5x optinio priartinimo galimybę. Akivaizdu, kad gamintojas gerokai patobulins šios flagmanų serijos kamerų galimybes, o taip pat suteiks ir lankstumo vartotojams.

Priminsime, jog naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ turėtų pasiūlyti itin aukštos kokybės ekraną su 2K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tikėtina, kad dažnis bus parenkamas, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu, o tai padės papildomai sutaupyti baterijos energijos. „Xiaomi“ šiam modeliui ketina panaudoti ir IP68 sertifikatu aprūpintą korpusą, o taip pat įmontuos stereo garsiakalbius bei NFC lustą.

Pranešama, jog pigiausias „Xiaomi 13 Ultra“ išmaniojo telefono modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o jo kaina Kinijoje prasidės nuo 916 JAV dolerių, kas yra maždaug 841 eurai. Palyginimui, praėjusiais metais pristatytas „12S Ultra“ variantas kainavo maždaug 40 eurų daugiau.

Kaip jau minėjome, oficialus „Xiaomi 13 Ultra“ išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau balandžio 18 dieną, o renginio pradžia – 14:00 val. Lietuvos laiku. Visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas