„Xiaomi” vėl kepa bandeles: ruošiama nauja „Mi 10T” telefonų serija

Ignas Petrikonis

2020-08-27, 09:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:39)

0 komentarų
„Xiaomi” vėl kepa bandeles: ruošiama nauja „Mi 10T” telefonų serija

Praėjusiais metais „Xiaomi” anonsuoti „Mi 9T” ir „Mi 9T Pro” modeliai, Azijos rinkose pardavinėti „Redmi K30” ir „K30 Pro” pavadinimais, susilaukė milžiniškos sėkmės. Dauguma apžvalgininkų šiems išmaniesiems suteikė kainos/kokybės santykio karalių titulą, tad nieko nuostabaus, kad net ir šiandien „Mi 9T” galime rasti nereto lietuvio kišenėje. Pasak gandų, „Xiaomi” tai puikiai supranta ir netrukus turėtų pristatyti naują „Mi 10T” seriją, kurią sudarys „Mi 10T Lite”, „Mi 10T” ir „Mi 10T Pro” modeliai.

Šią informaciją paviešino „Twitter” vartotojas Abhishek Yadav (@yabhishekhd), taip pat atskleidęs „Mi 10T Pro” specifikacijas ir kameros dizainą.

Anot jo, „Mi 10T Pro” turės ekraną, kurio atsinaujinimo dažnis sieks net 144Hz. Tai yra kur kas daugiau nei 90Hz „Mi 10” serijoje ir netgi lenkia neseniai pristatytą „Mi 10 Ultra” su 120Hz matrica. Visgi yra kabliukas - gali būti, kad šiame išmaniajame bus montuojamas ne AMOLED, o LCD technologijos ekranas. Tai spėti leidžia šoninėje briaunoje įmontuotas pirštų antspaudų skeneris (LCD kol kas neleidžia diegti jo po ekranu, kaip dabar madinga).

„Xiaomi” taip pat turėtų „Mi 10T Pro” nugarėlėje įtaisyti 4 kameras, kurių pagrindinė turės 108MP rezoliuciją. Ji ir užims didžiąją dalį modulio, o likę trys sensoriai ir LED blykstė bus įrengti po juo. Išties įdomus ir niekur nematytas sprendimas.

Kompanija turėtų tęsti savo tradiciją ir šiame modelyje sutalpinti didžiulę 5000mAh bateriją, kuri netgi lenkia „Mi 10” ir „Mi 10 Ultra”. Labai gaila, bet informacijos nutekintojas neturėjo duomenų apie telefone montuojamą lustą. Kadangi žinome, jog „Xiaomi Mi 10T Pro” palaikys 5G, labiausiai tikėtini „Snapdragon 865” ir „Snapdragon 865+” variantai, tačiau nereikėtų atmesti ir rugsėjį pasirodysiančio pigesnio „Snapdragon 860”.

Gera žinia yra tai, kad šis išmanusis atrodo kaip visiškai naujas modelis, o ne koks nors kitu pavadimu pažymėtas „Redmi” telefonas, kaip nutiko su „Redmi K30 Pro” ir „Poco F2 Pro”. Labai tikėtina, kad „Xiaomi Mi 10T Pro” bus siūlomas už labai patrauklią kainą ir taps puikia alternatyvia daug kritikos dėl savo brangumo sulaukusiems „Mi 10” serijos atstovams. Tik klausimas, ar vartotojas susigaudys monstriškoje „Xiaomi” modelių gamoje ir ar „Mi 10T” netaps tik eilinėmis gamintojo bandelėmis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas