ZTE pademonstravo savo 5G flagmano kameros galimybes

ZTE

Lukas Snarskis

2019-07-29, 01:00 (atnaujinta 2022-11-30, 12:01)

0 komentarų
ZTE pademonstravo savo 5G flagmano kameros galimybes

Kinijos kompanija ZTE visai neseniai pristatė „ZTE AXon 10 Pro 5G“ išmanųjį telefoną, kuris palaiko 5G ryšio technologiją. Šis įrenginys jau prieinamas vienoje populiariausių šalies internetinių parduotuvių JD.mall. Naujasis gamintojo flagmanas šiuo metu yra išankstinių pardavimų stadijoje, o kompanijos atstovai pasinaudodami tuo išplatino nuotraukas, kurios atskleidžia kameros galimybes.

Kompanijos atstovai išplatino nuotraukas, kurios atskleidžiamos išmaniojo telefono galimybės fotografuojant 20X hibridinio priartinimo režimu. Nuotraukose taip pat demonstruojamos itin plataus kampo fotografavimo galimybės su standartiniu priartinimu bei pateikiamos nuotraukos su 5, 10 ir 20 kartų priartintu vaizdu.

Naujasis „ZTE Axon 10 Pro“ su 5G ryšio technologijos palaikymu turi 48 MPx raiškos vaizdo jutiklį, kurį naudoja pagrindinė kamera. Šalia jos įmontuotas 20 MPx raiškos plataus kampo bei 8 MPx telephoto sensorius. Fotografuojant su 3x priartinimu yra naudojamas pagrindinis jutiklis, o teleobjektyvas naudojamas kuomet yra fotografuojama vaizdą priartinus nuo 10 iki 20 kartų.

Primename, jog šis išmanusis telefonas taip pat pasižymi 6,47 colių įstrižainės ekranu bei veikia su „Qualcomm Snapdragon 855“ procesoriumi bei turi pasirinktinai 6, 8 arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas