ZTE pristatė naująjį „Axon 50 Ultra“ telefoną – naujasis flagmanas aprūpintas išskirtinėmis saugumo galimybėmis

ZTE

Lukas Snarskis

2023-04-13, 13:28

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE šiandien pristatė naujus savo produktus, o tarp jų – ir aukščiausios klasės išmanusis telefonas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
ZTE pristatė naująjį „Axon 50 Ultra“ telefoną – naujasis flagmanas aprūpintas išskirtinėmis saugumo galimybėmis

Kinijoje surengto pristatymo metu pristatyti naujausi „Axon“ serijos produktai, o vienas iš jų – naujasis „ZTE Axon 50 Ultra“ išmanusis telefonas, kuris pasiūlys išskirtines saugumo galimybes, galingą procesorių ir puikias kameras. Kviečiame pažvelgti į šią bendrovės naujieną.

Naujasis „Axon 50 Ultra“ aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Dar praėjusių metų pabaigoje šis ZTE flagmanas buvo įvardijamas tarp tų įrenginių, kurie veiks su naujausiu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Tačiau taip neįvyko ir Išmanusis telefonas aprūpintas su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ mikroschemų rinkiniu, kuris buvo pristatytas praėjusių metų antroje pusėje.

„ZTE Axon 50 Ultra“ turės LPDDR5X operatyviosios atminties lustus, o taip pat ir UFS 3.1 vidinę talpyklą. Tiesa, gamintojas neatskleidė kokias opcijas turės pirkėjai, todėl ši informacija kol kas išlieka nežinioje. Išmanusis telefonas turės ir ZTE sukurtą apsauginį lustą, kuris pasirūpins vartotojų duomenų saugumu, juos užkoduojant.

Išmaniojo nugarėlėje rasime 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu. „Axon 50 Ultra“ modelis taip pat pasiūlys 50 MP teleobjektyvą su 3x optiniu priartinimu bei 50 MP plataus kampo kamerą. Skelbiama, jog įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu.

Verta pastebėti ir tai, jog ZTE šį telefoną aprūpino dviejų krypčių satelitinio komunikavo galimybe, kas leis išsiųsti ir gauti SMS žinutes net ir tuo atveju, kai esama ne ryšio zonoje. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kiek kainuos naujasis „Axon 50 Utra“. Neatskleista ir kokiose rinkose jis bus prieinamas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas