Papuoškite savo telefoną šiais spalvingais „Google Pixel 5” ekrano fonais

Ignas Petrikonis

2020-10-04, 14:00 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų
Papuoškite savo telefoną šiais spalvingais „Google Pixel 5” ekrano fonais

Rugsėjo 30 dieną „Google” iškilmingai pristatė savo naująjį flagmaną - „Google Pixel 5”. Šiemet bendrovė stipriai pakeitė savo strategiją ir, siekdama sumažinti įrenginio kainą, atsisakė aukščiausios klasės procesoriaus bei kitų prabangos atributų, tačiau susikoncentravo į svarbiausius „Pixel” serijos privalumus - patobulino kamerą ir optimizavo naują Android 11 operacinę sistema. Akivaizdu, kad „Pixel 5” patiks ne visiems, bet vienas dalykas turėtų patraukti net ir jam nesimpatizuojančių vartotojų dėmesį - tai itin spalvingi ir dailūs ekrano fonai.

Pasikeitusi „Google” išmaniųjų strategija jaučiama ir fonams naudojamuose paveikslėliuose. Užuot pasirinkusi gamtos ir „Google Earth” motyvus ar paprastas abstrakcijas, kompanija šiemet vartotojams siūlo labai linksmus ir animacijos motyvų turinčius gamyklines ekrano fono vizualizacijas, tokias kaip susiraitę pieštukai, tarp citrinos ir kepto kiaušinio skraidantis astronautas ar havajietišką „Shaka” ženklą, turintį teigiamą prasmę, rodančias rankas.

Be to, kaip ir dauguma gamintojų, paieškos milžinė nepraleido progos ekrano fonus panaudoti skylutės formos kameros išpjovos maskavimui. Tiesa, jeigu jūsų išmanusis neturi tokios iškarpos ar ji yra kitoje vietoje, „Pixel 5” galimai neatrodys taip gerai.

Visais šiais „Pixel 5” FullHD+ kokybės ekrano fonais galite papuošti savo telefoną, paspaudę šią nuorodą ir atsisiuntę bei išarchyvavę „XDA Developers” paruoštą zip failą.

Na, o daugiau informacijos apie „Google Pixel 5” technines savybes ir naujoves galite rasti čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas