Naujausio „Samsung“ flagmano turėtojai susiduria su problemomis: paaiškėjo, kaip laikinai išspręsti „S Pen“ problemą „Galaxy S23 Ultra“ telefonuose

Tomas Eidukevičius

2023-03-04, 12:36

1 komentaras
Naujausio „Samsung“ flagmano turėtojai susiduria su problemomis: paaiškėjo, kaip laikinai išspręsti „S Pen“ problemą „Galaxy S23 Ultra“ telefonuose

„Samsung“ dar visai neseniai pristatė „Galaxy S23“ serijos išmaniuosius telefonus, o kai kurie vartotojai susiduria su problemomis naudojantis „S Pen“ pieštuku. Internete pasirodė nemažai skundų, kur vartotojai teigia, kad jų „S Pen“ ne visada prisijungia prie naujojo „Samsung“ flagmano arba paprasčiausiai atsijungia nuo jo.

Tikėtina, kad tai yra programinės įrangos problema, kurią netrukus turėtų išspręsti pats gamintojas. Kaip bebūtų, yra ir greitesnių būdų kaip išspręsti šią „Samsung Galaxy S23 Ultra“ flagmano problemą. Jeigu ir jūs susiduriate su šia beda – rekomenduotumėme iš naujo susieti savo „S Pen“ su telefonu. Tai padaryti galite nukeliavę į išplėstinius nustatymus, susiradę „S Pen“ parinktis bei spustelėję ant trijų taškų, kuriuos galite rasti viršuje.

Kitas sprendimas, tuose pačiuose „S Pen“ nustatymuose susirasti punktą, kuriame galima laikyti šį priedą laikyti visuomet įjungtą. Įjungus šią opciją, turėtų būti išspręsta jūsų problema, tačiau tai gali naudoti šiek tiek daugiau baterijos energijos nei įprastai.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas