Europoje debiutuoja įspūdingo dydžio „Xiaomi“ išmanieji televizoriai: milžiniškomis ekranų įstrižainėmis pasižymintys modeliai pasiūlys aukštą raišką, „Dolby Atmos“ ir „Dolby Vision“ palaikymą

Lukas Snarskis

2024-09-27, 19:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“ savo asortimente turi gausybę įvairiausių produktų. Be visiems puikiai žinomų išmaniųjų telefonų, elektrinių paspirtukų, robotų siurblį, ši bendrovė kuria ir išmaniuosius televizorius.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
Europoje debiutuoja įspūdingo dydžio „Xiaomi“ išmanieji televizoriai: milžiniškomis ekranų įstrižainėmis pasižymintys modeliai pasiūlys aukštą raišką, „Dolby Atmos“ ir „Dolby Vision“ palaikymą

Vakar, ketvirtadienį, Berlyne buvo surengtas specialus renginys, kuriame „Xiaomi“ pristatė gausybę naujų produktų. Viena įspūdingiausių naujienų – du „Xiaomi TV Max 2025“ serijos išmanieji televizoriai. Vienas jų pasiūlys 85, o kitas – net 100 colių QLED ekraną ir aukšta atsinaujinimo dažnį.

Abu televizoriai pasižymi elegantišku dizainu, dideliu ekrano ir korpuso santykiu bei metaliniais rėmeliais. Čia naudojami 4K raiškos ekranai su 94 % DCI-P3 spalvų tikslumu, kas užtikrina ryškų vaizdą, o 144 Hz atnaujinimo dažnis ir 4 ms itin mažas vėlinimas užtikrina sklandų žaidimą ir ryškų vaizdą žiūrint sportą ar greitai judančias scenas.

„Xiaomi TV Max 2025“ serijos įrenginiai pasiūlys „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“ palaikymą, kas užtikrins svaiginančius garso ir vaizdo potyrius. Išmanieji televizoriai taip pat turi tokius režimus kaip „Filmmaker Mode“, VRR ar „AMD FreeSync Premium“ sklandžiam žaidimui. Jie palaiko HDR10+, HLG ir MEMC 4K 120 Hz dažniu, o „Game Boost“ - iki 240 Hz.

Abu išmanieji televizoriai turi du 15 W didelės galios garso sistemas (2 × aukštų dažnių + 2 × viso diapazono), veikiančios pagal „Dolby Atmos“. „TV Max 2025“ serijos modeliai veikia su keturių branduolių „Cortex A73“ procesoriumi ir „Mali-G52“ vaizdo plokšte. Čia rasime 3 GB operatyviosios (RAM) ir 32 GB vidinės atminties.

Naujieji „Xiaomi“ produktai atkeliauja su „Google TV“, o taip pat ir integruota „Chromecast“ galimybe. „Xiaomi TV MAX 2025“ palaiko „Bluetooth 5.2“ ir „Wi-Fi 6“, o įrenginių nugarėlėse rasime keletą HDMI, USB ir „Ethernet“ jungčių.

Verta paminėti ir tai, jog „Xiaomi TV Max 2025“ serijos įrenginiai turi „Xiaomi TV+“ platformą, suteikiančią nemokamą prieigą prie tiesioginių kanalų. Televizoriai taip pat palaiko „Apple AirPlay“ ir „Google Assistant“, todėl naudotojai gali valdyti savo įrenginius balso komandomis.

Pranešama, jog 85 colių įstrižainės modelis Europoje kainuos 1 299,99 eurus, o norintys įsigyti 100 colių „TV Max 2025“ variantą turės sumokėti 1 999,99 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas