Kinai pademonstravo milžinišką televizorių: aukščiausios klasės TV pasiūlys nepriekaištingą vaizdą, tačiau kaina įkandama ne visiems

Arnas Balčiūnas

2023-03-25, 08:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „Hisense“ pristatė pirmąjį 100 colių įstrižainės Mini LED televizorių, kuris bus žinomas kaip „HiSense TV E8K“. Kartu su šiuo flagmanu pademonstruotas ir analogiškas, tačiau kiek mažesnis variantas, kuris pasiūlys 85 colių įstrižainę.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai pademonstravo milžinišką televizorių: aukščiausios klasės TV pasiūlys nepriekaištingą vaizdą, tačiau kaina įkandama ne visiems

Naujasis „Hisense TV E8K“ turi 6 480 didelio efektyvumo mini LED lustus ir 1 620 tikslių šviesos valdymo zonų. Išmanusis televizorius taip pat aprūpintas ir „Hisense“ sukurtu „Xinxin X“ vaizdo kokybės procesoriumi, o visa tai leis pasiūlyti 4K raiškos vaizdą su 144 Hz atsinaujinimo dažniu.

Skelbiama, jog „Hisense TV E8K“ naudoja kelias foninio apšvietimo pertvaras, kad būtų galima tiksliai suplanuoti šviesos šaltinius ir itin tiksliai atkurti vaizdo detales. Naujasis televizorius pasiūlys 1 600 nitų maksimalų ryškumą ir 95 proc. DCI-P3 spalvų gamą. Dėl to vaizdas yra aiškesnis ir skaidresnis. Didžiulis televizorius pasiūlys itin aukštos kokybės vaizdą, ne tik HDR.

Išmanusis televizorius veiks su „MediaTek MT9653“ procesoriumi, o taip pat turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. „Hisense TV E8K“ turi dvipusį apvadą ir padidina garso lauko plotį iki dvigubai didesnio nei standartinių televizorių. Pažymima ir tai, jog šis televizorius aprūpintas ir specialia technologija, kuri užtikrins geriausią žaidimų patirtį, o tam bus skirta net keletas skirtingų režimų. Negana to, įrenginys pats galės parinkti tinkamiausią tam, kad vartotojui būtų suteikta pati geriausia patirtis.

„Hisense“ šią savo naujieną aprūpino ir trimis HDMI 2.1 jungtimis, tačiau daugiau informacijos apie nugarėlėje esančius lizdus nėra pateikiama. Verta paminėti ir tai, jog „TV E8K“ modelis aprūpintas ir „IMAX Enhanced“ bei „Dolby Atmos“ palaikymu. Skelbiama, kad 100 colių įstrižainės variantas kainuos 3 120 eurų, o mažesnis modelis bus siūlomas už maždaug 1 600 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas