LG pristatė įspūdingą televizorių: net 97 colių įstrižainės modelis nustebins dar neregėtomis technologijomis

LG

Pranešimas spaudai

2023-01-16, 11:38 (atnaujinta 2023-01-25, 10:19)

0 komentarų

„LG Electronics“ (LG) pristato 97 colių LG SIGNATURE OLED M (M3 modelis) – pirmąjį pasaulyje televizorių su „Zero Connect“ technologija – belaidžiu sprendimu, galinčiu realiuoju laiku perduoti vaizdo ir garso įrašus iki 4K 120 Hz dažniu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
LG pristatė įspūdingą televizorių: net 97 colių įstrižainės modelis nustebins dar neregėtomis technologijomis

Naujasis revoliucinis OLED TV M3, kuris prekyboje Lietuvoje pasirodys jau rudenį, pasižymi aukščiausia vaizdo ir garso kokybe bei didesniu įrengimo ir prijungimo lankstumu. Stulbinamas technologijų ir dizaino pasiekimas – LG belaidis 4K OLED yra apdovanotas CES 2023 inovacijų apdovanojimu dviejose kategorijose.

Skirtingai nei įprastuose televizoriuose, kuriuose visi išorinių įrenginių įvesties prievadai prijungti yra gale arba šonuose, M3 turi atskirą „Zero Connect“ dėžutę, kuri belaidžiu ryšiu siunčia vaizdo ir garso signalus į kinematografišką 97 colių LG ekraną. Kadangi „Zero Connect“ dėžutę galima pastatyti atokiau nuo televizoriaus, ji padeda sukurti švaresnę, dėmesio neblaškančią aplinką, suteikiant naudotojams daugiau laisvės tvarkyti savo erdvę. Dėžutėje yra kelios jungtys, prie kurių galima prijungti dažniausiai naudojamus HDMI įrenginius, pvz., kabelinės ir (arba) palydovinės televizijos priedėlius, žaidimų konsoles, taip pat belaidžiu ryšiu galima prijungti garso kolonėles, dėl šios galimybės garsas gali tapti sodresnis ir galingesnis, o belaidis ryšys – patogesnis.

M3 ir „Zero Connect“ dėžutė ne tik suteikia naudotojams daugiau laisvės tvarkant savo erdvę, bet ir leidžia lengvai įrengti naująjį LG OLED televizorių be susipainiojusių kabelių. Be jokių laidų, trukdančių naudotojams mėgautis žiūrėjimu, 97 colių televizoriaus vienoje sienoje telpančio dizaino elegantiškas minimalizmas tampa dar įspūdingesnis.

LG belaidžio ryšio sprendime taikomos moderniausios technologijos, užtikrinančios patikimą vaizdo ir garso perdavimą į savaime šviečiantį M3 OLED ekraną, todėl naudotojai gali mėgautis 4K 120 Hz raiškos turiniu ir aiškiu, ryškiu garsu be pertrūkių ar kokybės pablogėjimo. Siekdama užtikrinti sklandų duomenų perdavimą iš dėžutės į televizorių, bendrovė sukūrė algoritmą, kuris akimirksniu nustato optimalų perdavimo kelią. Taip pat šis algoritmas padeda sumažinti perdavimo klaidas ar trukdžius, nes jis gali atpažinti artimiausios aplinkos pokyčius, pavyzdžiui, kambaryje judančius žmones ar augintinius, ir atitinkamai perjungti kelią.

Be to, kad signalas būtų maksimaliai stiprus, dėžutės anteną galima lengvai pasukti taip, kad ji būtų nukreipta link televizoriaus. Dėl patogesnio naudojimosi, „Zero Connect“ dėžutėje įdiegta balso atpažinimo funkcija, kurios pagalba naudotojai gali įjungti ir valdyti M3 bei prijungtus įrenginius naudodami paprastas garsines komandas.

Nepaisant įspūdingo ekrano dydžio, dėl paprasto vienoje sienoje telpančio dizaino M3 lengvai įsilieja į interjerą. M3 ir integruotas laikiklis priglunda prie sienos be jokio matomo tarpo ir sukuria elegantišką meno galerijos estetiką, dar labiau sustiprinančią išskirtinę televizoriaus vaizdo kokybę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas