LG pristatė naujus televizorius: iš naujo apibrėžta žiūrėjimo patirtis ir neprilygstamos funkcijos

LG
LG pristatė naujus televizorius: iš naujo apibrėžta žiūrėjimo patirtis ir neprilygstamos funkcijos

„LG Electronics“ („LG“) pristatė kol kas pažangiausią ir įspūdingiausią televizorių seriją , kurios pagrindą sudaro išskirtiniai 2022 m. „OLED“ televizoriai, įskaitant pirmąjį pasaulyje 97 colių OLED modelį. Tikimasi, kad naujausi „LG“ modeliai su galingomis vaizdavimo technologijomis ir patobulinta „webOS“ sistema suteiks dar daugiau išmaniųjų funkcijų ir paslaugų, o žiūrėjimo ir naudotojų patirtis bus geresnė nei bet kada anksčiau.

LG OLED – pasaulinės aukščiausios kokybės televizorių kategorijos lyderis

Jau devynerius metus pirmaujantys pasaulinėje aukščiausios klasės televizorių rinkoje ir aštuonerius metus iš eilės pelnę CES inovacijų apdovanojimą, „LG“ „OLED“ televizoriai pakeitė aukščiausios klasės televizorių segmentą ir tapo pirmuoju milijonų vartotojų visame pasaulyje pasirinkimu. „OLED“ televizoriuose naudojami savaiminio apšvietimo pikseliai, kuriuos galima įjungti ir išjungti atskirai, kad būtų sukurta tobula juoda spalva, neįtikėtinai natūralios spalvos ir begalinis kontrastas. „OLED“ ekranas be foninio apšvietimo yra plonesnis ir lengvesnis nei bet kuri kita ekrano technologija, todėl galima kurti dar neregėtų formų televizorius, pavyzdžiui, sulenkiamus ar susukamus.

Naujieji G2 serijos modeliai, turintys pažangų „LG“ „OLED“ skydelį, priklauso jų klasei. Naujoji „OLED“ evoliucijos pakopa – „OLED evo“ technologija, esanti tiek G2, tiek Select C2 serijos modeliuose, užtikrina didesnį ryškumą ir nepaprastai aiškius bei detalius ir itin tikroviškus vaizdus. Naudojant naująjį „LG“ α (Alpha) 9 Gen 5 išmanųjį procesorių, bendrovės technologija „Brightness BoosterTM“ leidžia G2 serijos televizoriams užtikrinti dar didesnį ryškumą dėl geresnio šilumos išsklaidymo ir pažangesnio algoritmo.

Spartesnis ir išmanesnis

Daugumos naujų „LG“ televizorių modelių α 9 Gen 5 pagrindas – gilusis mokymasis, kuris pagerina veikimą ir suteikia ekrane rodomiems vaizdams trimatiškesnę kokybę, nes priekinio plano ir fono elementai labiau išsiskiria vienas nuo kito. Be to, α9 Gen 5 išplečiamos „LG“ „AI Sound Pro“ funkcijos galimybės, kad žiūrovai galėtų mėgautis gyvesniu garsu; todėl televizoriuose įmontuoti garsiakalbiai gali sukurti virtualų 7.1.2 erdvinį garsą.

Patobulinta naudotojo patirtis

Naujausia novatoriškos „LG“ išmaniojo televizoriaus platformos versija pagyvina naujųjų „LG“ televizorių naudotojo patirtį, suteikdama maksimalų patogumą ir lengvesnį turinio atradimą. „webOS 22“ įvedė asmeninius profilius, todėl naudotojai gali mėgautis labiau pritaikyta žiūrėjimo patirtimi. Kiekviename profilyje naudotojai gali nustatyti greitą prieigą prie mėgstamiausių srautinio perdavimo paslaugų, gauti pritaikytas turinio rekomendacijas pagal žiūrėjimo istoriją ir tikralaikius įspėjimus, kad galėtų sekti mėgstamas sporto komandas. Prisijungti prie profilių galima iš televizoriaus naršyklės arba iš išmaniojo telefono su „NFC Magic Tap“ funkcija.

Dar daugiau – patobulinus „ThinQ AI“, 2022 m. „LG“ televizoriai taps tikrais išmaniaisiais namų centrais. Dabar „ThinQ AI“ ne tik suteiks naudotojams galimybę be vargo valdyti balsu ir suderinamumą su kitais „ThinQ“ valdomais prietaisais, bet ir palaiko „Matter“ – naują pramonės standartą, užtikrinantį saugesnį ir sklandesnį išmaniųjų namų ryšį, todėl „LG“ televizoriai galės veikti kaip prijungtų prietaisų valdiklis.7

Neprilygstamas žaidimų srityje

„LG“ „OLED“ per daugelį metų gali pretenduoti į daugybę žaidimų pirmųjų titulų: tai pirmasis „OLED“ televizorius, palaikantis „NVIDIA G-SYNC®“ suderinamumą, ir pirmasis 8K „OLED“ televizorius, pademonstravęs 8K žaidimus su „NVIDIA® GeForce RTX™“ 30 serijos grafikos plokštėmis. Nenuostabu, kad „LG“ „OLED“ yra idealus pasirinkimas konsolių ir kompiuterinių žaidimų gerbėjams dėl 1 milisekundės atsako laiko, mažos įvesties delsos ir iki keturių HDMI prievadų, palaikančių daug HDMI 2.1 funkcijų. O dėl „NVIDIA GeForce NOW“ ir „Google Stadia“ debesų žaidimų platformų palaikymo žaidėjai gali pradėti linksmintis vos prijungę suderinamą valdiklį.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas