„Philips“ televizorių naujienos Lietuvoje: žaidimai, muzika ir dar realistiškesnis vaizdas

Šiais metais Vokietijoje vykusiame „TP Vision Live“ renginyje, kuris buvo transliuojamas ir internetu, pristatytos įspūdingos „Philips“ asortimento technologijos bei naujienos: nuo deuterio pagrindu pagamintų junginių iki „Muirhead“ oda aptraukto televizoriaus pultelio.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Philips“ televizorių naujienos Lietuvoje: žaidimai, muzika ir dar realistiškesnis vaizdas

„Philips“ prekių priežiūros vadybininkas Mindaugas Slavinskas teigia, kad didelio susidomėjimo sulaukė modernūs televizoriai: prekės ženklo flagmanai su OLED ekranais ir vienas perkamiausių „Philips“ televizorių modelių atnaujintas „The One“.

OLED televizorius – numeris 1

Naujasis „Philips OLED807“ užtikrina dar aukštesnę atkuriamo vaizdo ir garso kokybę, turi įdiegtas ekspertų puikiai įvertintas technologijas, tokias kaip „Ambilight”, 4K, 120 Hz, HDMI 2.1, HDR10+, „Dolby Vision“ ir šiais metais pristatytą naujausią „Imax Enhanced“ sistemą.

„Papildžius didelį kadrų atnaujinimo dažnį šis televizorius patiks žaidimų mėgėjams: naujasis „Game bar“ suteikia greitą ir lengvą prieigą prie naudingų nustatymų. „Philips OLED807“ įdiegta akustinė 70 W 2.1 kanalų sistema su „Dolby Atmos“ palaikymu. Jei prijungsite kitas kolonėles, pavyzdžiui žemųjų dažnių ir galines, televizoriaus garsiakalbius galėsite naudoti kaip centrinį kanalą. Šiame televizoriuje naudojama „Android TV“ operacinė sistema,“ – apie naująjį „Philips OLED807“ pasakoja Mindaugas Slavinskas

Pasak Mindaugo, galbūt dar svarbesnis yra naujasis 4K OLED-EX ekranas, kuriame „Philips“ inžinieriai vandenilio pagrindu pagamintus junginius pakeitė efektyvesniu ir stabilesniu vienu iš vandenilio izotopų – deuteriu. Tai užtikrina 30 % ryškesnį vaizdą nei standartiniame OLED ekrane.

„Philips OLED807“ televizoriuje atkuriamas vaizdas koreguojamas atsižvelgiant į aplinkos apšvietimą, o garsioji firminė „Ambilight“ sistema pasižymi dar smulkesniais ir tikslesniais atspalviais. Naujos kartos „Philips“ televizorių modelį „Philips OLED807“ puošia T formos pasukamas stovas, „nulinis rėmelis“ išorinėje metalinėje korpuso dalyje ir „Muirhead“ oda aptrauktas nuotolinio valdymo pultas su foniniu apšvietimu. Televizorių galima įsigyti nuo 48 iki 77 colių.

„The One“ pardavimai išaugo tris kartus

Kai siekiant padėti vartotojams išsirinkti televizorių prieš kelerius metus buvo pristatytas pirmos kartos „Philips The One“, šio televizoriaus pardavimai išaugo tris kartus, o 2022 m. rinkai bus pristatytas naujas modelis.

„The One“ televizorių yra įvairių dydžių – 43, 50, 55, 65 ir 75 colių, tačiau naujas 83 colių įstrižainės modelis yra pirmasis tokio dydžio „Philips“ televizorius. Visi „The One“ televizoriais, nepriklausomai nuo pasirinkto dydžio, turi 120 Hz LCD ekraną ir palaiko HLG, „Dolby Vision“ bei HDR10+.

„Šiame „Philips“ televizoriaus modelyje įdiegtas pažangus 6-osios kartos P5 procesorius, trijų pusių „Ambilight“ sistema, iš OLED807 perimta „Game bar“, HDMI 2.1 jungtys ir „Dolby Atmos“ garsas bei 20 W garso sistema. Jis turi ypač ploną sidabro spalvos ekrano rėmelį. „The One“ itin patogiai valdomas daugiafunkciu nuotoliniu pultu arba išmaniajame telefone įdiegta „Philips TV remote app“ programėle, suteikiančia prieigą prie beveik visų funkcijų. Iš esmės vartotojas gauna sumažintą OLED flagmano versiją už labai prieinamą kainą,“ – pasakoja „Philips“ prekių priežiūros vadybininkas Mindaugas Slavinskas.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas