„Samsung“ privers išsižioti net ir visko mačiusius: tokio dydžio ir ryškumo ekrano pasaulyje dar nėra buvę, pamatykite tai patys

„Samsung“ kuria vienus geriausių ekranų panelių, kurios naudojamos išmaniuose telefonuose, o taip pat ir daugelyje televizorių. Tačiau naujausias bendrovės technologinis sprendimas – nustebins net ir visko mačiusius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ privers išsižioti net ir visko mačiusius: tokio dydžio ir ryškumo ekrano pasaulyje dar nėra buvę, pamatykite tai patys

Technologijų milžinė „Samsung“, bendradarbiaudama su „Major League Baseball“ lygos Niujorko „Mets“ komanda, pristatė milžinišką lauko ekraną, kuris bus sumontuotas „Citi Field“ stadione. Šis ekranas yra ne tik didžiausias pasaulyje, bet ir ryškiausias, suteikiantis puikią vaizdinę patirtį visiems, kurie lankosi Niujorke esančiame stadione.

„Samsung“ sukurtas ekranas yra sunkiai suvokiamo 1 616,5 kvadratinių metrų dydžio, o nepastebėti šio milžiniško LED ekrano – tiesiog neįmanoma. Tame pačiame stadione sukonstruotas ir dar vienas, kiek mažesnis, LED ekranas, kurio dydis siekia 641 kvadratinius metrus. Skelbiama, jog Pietų Korėjos milžinė nuo 2022 metų rudens čia įrengė ekranų, kurių bendras užimamas plotas viršija 29,8 tūkst. kvadratinių metrų, o bendras taškų (angl. pixels) skaičius išaugo net iki 40 mln.

Dar kovo 23 dieną stadione buvo surengtas specialus renginys, kurio metu lankytojai galėjo apžiūrėti naujausius „Samsung“ technologinius sprendimus, įmontuoti šiame pastate. Teigiama, kad tokie ekranų sprendimai užtikrins, jog žiūrovai turės galimybę matyti viską, nepaisant jų užimamos vietos. Ekranuose rodomas vaizdas yra 4K raiškos, o čia pateikiami ne tik žaidimų vaizdai, bet ir įvairi statistika, rezultatai bei kita naudinga informacija.

Verta pažymėti ir tai, jog tokie technologiniai sprendimai suteiks neišdildomą patirtį ne tik žiūrovams, bet ir suteiks papildomas galimybes klubui, kuris galės pasiūlyti naujas reklamos galimybes savo rėmėjams ar partneriams. „City Field“ stadione įmontuotas didysis ekranas yra toks didelis, jog jis matomas net ir šalia esančiame greitkelyje, o tai suteiks papildomo matomumo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas