„Xiaomi“ pristatė milžiniško dydžio išmanųjį televizorių: pasiūlys ne tik fantastiškas savybes, bet ir bus parduodamas už itin žemą kainą

Lukas Snarskis

2024-04-12, 14:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“ savo asortimente turi gausybę įvairiausių produktų. Be visiems puikiai žinomų išmaniųjų telefonų, elektrinių paspirtukų, robotų siurblį, ši bendrovė kuria ir išmaniuosius televizorius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ pristatė milžiniško dydžio išmanųjį televizorių: pasiūlys ne tik fantastiškas savybes, bet ir bus parduodamas už itin žemą kainą

„Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Redmi“ neseniai pristatė milžinišką išmanųjį televizorių, kuris bus žinoma kaip „Redmi Max 100 2025“. Nesunku nuspėti, jog šis modelis aprūpintas didžiuliu 100 colių įstrižainės ekranu, o jo kaina sieks vos 1 150 eurų.

Naujasis televizorius naudoja LCD panelę su 4K raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Negana to, „Redmi“ atstovų teigimu, šis prietaisas yra tinkamas ir žaidimų mėgėjams, o specialus režimas pasiūlys ir 240 Hz atsinaujinimo dažnį.

Čia naudojama LCD panelė pasižymi 700 nitų ryškumu, taip pat palaiko „Dolby Vision“ ir HDR10+, o aukščiausios klasės garsą užtikrins „Dolby Atmos“. Išmanusis televizorius aprūpintas aštuonių branduoliu procesoriumi su „Cortex-A73“ branduoliais. Čia rasime 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties.

„Redmi Max 100 2025“ turi HDMI 2.1 jungtį, o taip pat ir tris papildomus HDMI lizdus, du USB ir LAN jungtis. Išmanusis televizorius palaiko „Wi-Fi 6“ bei aprūpintas dviem 15W garsiakalbiais. Įrenginyje suksis „HyperOS“ vartotojo sąsaja.

Kaip jau minėjome, šis milžiniškas išmanusis televizorius kainuos tik maždaug 1 150 eurų. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, o informacijos apie pasirodymą Europoje – nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas