Atėjo laikas atsinaujinti savo žaidimų kolekciją: prasidėję pavasario išpardavimai leis įsigyti kultinius žaidimus už neįtikėtinai žemą kainą, nepraleiskite progos!

Partnerio turinys

2023-03-07, 09:21

0 komentarų

Per paskutinius tris metus vaizdo žaidimų auditorija išaugo net 26 procentais. Nors paskutinių metų vaizdo žaidimų populiarumą daugiausiai augino pandemija, ši kategorija nežada sustoti ir ateityje, žaidimų kategorijai prognozuojamas prieaugis apie 10 proc. per metus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Atėjo laikas atsinaujinti savo žaidimų kolekciją: prasidėję pavasario išpardavimai leis įsigyti kultinius žaidimus už neįtikėtinai žemą kainą, nepraleiskite progos!

Augant žaidimų rinkai – daugėja ir dėmesio vertų žaidimų, o taip pat ir akcijų jiems. Niekam ne paslaptis, jog naujausi produktai kainuoja daug, tačiau tam yra puikus sprendimas – sulaukti akcijų. Prasidėjęs pavasaris atnešė nuolaidas ir į „Eneba“ internetinę parduotuvę, kur dabar galima įsigyti gausybę žaidimų už gerokai žemesnę kainą.

Visus pavasarinio išpardavimo pasiūlymus rasite paspaudę čia. „Eneba“ siūlo daugiau nei 40 įvairiausių žaidimų, kurie skirti asmeninių kompiuterių savininkams, o tuo pačiu ir „PlayStation“ ar „Xbox“ konsolių savininkams. Verta pastebėti, kad iki akcijų pabaigos liko mažiau nei dvi savaitės, o prekių kiekis yra ribotas, todėl jeigu radote norimą variantą – nelaukite ir įsigykite nedelsiant.

Tarp geriausių „Eneba“ pasiūlymų vertėtų paminėti tokius žaidimus kaip „Red Dead Redemption 2“ ar „Cyberpunk 2077“. Šie šedevrai jums dabar kainuotų tik atitinkamai 11,41 eurus ir 21,27 eurus. 2020 metais pasirodęs „Cyberpunk 2077“ tiesiog dominavo tų metų gruodžio mėnesio populiariausių žaidimų sąrašuose, o ir dabar sulaukia nemažo susidomėjimo.

„Eneba“ papildomas nuolaidas taiko ir tokiems žaidimams kaip „Minecraft: Java Edition“, „Grand Theft Auto V“ ar „Far Cry 6“. Visi jie skirti asmeninių kompiuterių savininkams, tačiau įdomių opcijų ras ir „PlayStation“ ar „Xbox“ turėtojai. Pavyzdžiui, naujausių „Xbox“ konsolių savininkai gali įsigyti „FIFA 23“ žaidimą už 26,31 eurus, o „Playstation“ konsolių savininkai turėtų nepraleisti progos įsigyti „Call Of Duty: Modern Warfare II“ dalies, kuri parduodama už 78,20 eurus.

Verta pastebėti, jog „Eneba“ turi ir daugybę kitų įdomių pasiūlymų, kurie nepriskirti prie pavasario išpardavimų. Šioje parduotuvėje galima rasti daugiau nei 10 tūkst. žaidimų, kurių kaina nesiekia nė 5 eurų. Visus tokius pasiūlymus rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas