Tai privalomas pirkinys klasikos gerbėjams: įsigykite žaidimų konsolę su 620 žaidimų už itin žemą kainą!

Tai privalomas pirkinys klasikos gerbėjams: įsigykite žaidimų konsolę su 620 žaidimų už itin žemą kainą!

Kompiuteriniai žaidimai yra neatsiejama daugumos mūsų laisvalaikio dalis. Kiekvienas iš mūsų tikriausiai bent keletą akimirkų skiriame įvairiems žaidimams. Tačiau ar kada teko pagalvoti apie anksčiau populiarius buvusius žaidimus, kurie dabar jau atrodo atgyvenę ir niekas jų nebežaidžia?

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ dabar galima įsigyti mus į praeitį nukeliančią žaidimų konsolę. „Mini TV Game Console“ yra retro stiliaus žaidimų kompiuteris, kurį šiuo metu galima įsigyti vos už 16,99 euro. Šio įrenginio dėka Jūs galėsite sugrįžti laiku atgal ir prisiminti kadaise itin populiarius žaidimus, o norėdami įsigyti šį įrenginį jau dabar – spauskite čia.

Visų pirma, reikėtų atkreipti dėmesį, jog ši konsolė yra itin kompaktiška, todėl ji puikiai tinka tiems, kurie daug keliauja. Konsolė itin maža ir neabejotinai, vien dėl savo dizaino, sukels nostalgiškus jausmus. „Mini TV Game Console“ yra pilkos spalvos su nedideliu juodos spalvos akcentu. Nesunku pastebėti, kad šį įrenginį be didesnių problemų galima sutalpinti į kuprinę ar kitą kelioninį krepšį. Svarbiausia nepamiršti, jog norint ja naudotis – Jums bus reikalingas televizorius. Tačiau šis žaidimų kompiuteris labiausiai stebina ne savo kompaktišku dydžiu, o žaidimų gausa.

Šis žaidimų kompiuteris turi net 620 žaidimų, o tarp jų rasime ir tokių legendinių pavadinimų kaip „Angry Bird“, „Pacman“, „Mario“ ar „Super Mario“ bei daugybę daugybę kitų. Jeigu ieškojote įrenginio, kuris jus nukeltų ne vienerius metus atgal – tai išties puikus pasirinkimas. „Mini TV Game Console“ leis Jums sugrįžti į 1980 – 1990 metus, kuomet dar nebuvo tokių pažangių žaidimų kaip šiandien, tačiau kas nenorėtų prisiminti kadaise itin populiarius kūrinius, kurie net ir šiai dienai sulaukia nemažai dėmesio?

Pirkdami „Mini TV Game Console“ Jūs taip pat gausite du pultelius bei laidą, kuris skirtas prisijungti prie televizoriaus. Kaip jau minėjome, dabar šia reto stiliaus konsolę galima įsigyti vos už 16,99 euro. Norėdami tai padaryti – spauskite čia. Tiesa, reikėtų atkreipti dėmesį, jog Jūsų pirkinys atkeliaus iš Kinijos, tačiau pardavėjas garantuoja, kad pirkinys bus išsiųstas per artimiausias 24 daro valandas.

2 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Raimondas

Plius keli eurai ir gaunate su tiek pat žaidimų, tiek be laidų ir pati konsolė usb rakto dydžio :)

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas