„CD Project Red“ žada spręsti „Witcher 3“ spartos problemas su būsimais atnaujinimais

MiTech.lt

2023-02-21, 06:45

0 komentarų

Kai praėjusiais metais pasirodė „The Witcher 3 Next-Gen 4.0“ papildymas, daugelis PC platformos žaidėjų nusivylė, kaip žaidimas veikė, ypač kai buvo įjungti Ray Tracing efektai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„CD Project Red“ žada spręsti „Witcher 3“ spartos problemas su būsimais atnaujinimais

Net ir aukštos klasės sistemų naudotojai negalėjo pasiekti stabilių 60 fps ir daugiau kadrų per sekundę, nes įjungus Ray Tracing efektus žaidimas reikalavo daug procesoriaus galios. Dabar „CD Projekt Red“ aktyviai dirba, kad išspręstų šias problemas, ir žada, kad būsimose „The Witcher 3“ pataisymuose daugiausia dėmesio bus skiriama žaidimo DX12 našumo optimizavimo asmeniniuose kompiuteriuose pagerinti ir procesoriaus išnaudojimui padidinti.

Be to, „CD Projekt Red“ stengiasi pagerinti „The Witcher 3“ veikimą dabartinės kartos konsolėse „PlayStation 5“ ir „Xbox Series X/S“, taip pat aktyviai tobulina žaidimo „ray traced global illumination“ efektą, kad būtų išvengta vadinamųjų „apšvietimo nutekėjimų. „CD Projekt Red“ taip pat dirba siekdama iš naujo įdiegti HBAO efektą į „The Witcher 3“ asmeniniams kompiuteriams skirtą versiją.

Šiuo metu nežinoma, kada „CD Projekt Red“ planuoja išleisti šiuos atnaujinimus naujos kartos „The Witcher 3“ žaidimui ir kokią realią įtaką šie pataisymai turės žaidimo našumui PC platformoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas