„CD Projekt Red“ pasidalino blogomis naujienomis: naujos kartos „Witcher 3“ atnaujinimo dar teks palaukti

„CD Projekt Red“ pasidalino blogomis naujienomis: naujos kartos „Witcher 3“ atnaujinimo dar teks palaukti

Atnaujinta „Witcher 3“ versija, kuri skirta sekančios kartos konsolėms ir galingesniems kompiuteriams, turėjo pasirodyti antrame 2022 metų ketvirtyje, bet to tikrai nebus. „CD Projekt Red“ patvirtino, kad „The Witcher 3“ naujos kartos versija buvo atidėta neribotam laikui. „Witcher 3“ naujos kartos versija turėjo gauti naujesnių ir geresnių grafinių efektų (pvz., Ray Tracing), didesnės raiškos tekstūras ir kitus patobulinimus.

„CD Projekt Red“ patvirtino, kad jie perkėlė žaidimo kūrimą atgal į savo studiją. Iki šiol darbą su naujos kartos „The Witcher 3“ versija atliko „Sabre Interactive“, kuri kartu su „CD Projekt Red“ sukūrė „The Witcher 3“ „Switch“ versiją ir žaidimo „PlayStation 4 Pro“ bei „Xbox One X“ versijas. Šio sprendimo priežastis neaiški.

„Nusprendėme, kad mūsų vidinė kūrimo komanda atliktų likusį darbą su naujos kartos „The Witcher 3: Wild Hunt“ versija. Šiuo metu vertiname darbų, kuriuos reikia atlikti, apimtį, todėl turime atidėti II ketvirčio išleidimą iki tolesnio pranešimo. Mes jus informuosime kai tik galėsime. Ačiū už supratingumą.“, - teigiama bendrovės pranešime.

Kiek anksčiau, „CD Projekt Red“ patvirtino, kad „The Witcher 3“ naujos kartos atnaujinimus nemokamai galės gauti visi esami „The Witcher 3“ savininkai asmeniniame kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“ konsolėse.

Šiuo metu šio vėlavimo priežastys lieka neaiškios. Žinome tik tai, kad „CD Projekt Red“ atsisakė „Saber Interactive“ paslaugų ir patys dirba prie atnaujinimo. Atsižvelgiant į tai, kad „CD Projekt Red“ neatskleidė „The Witcher 3“ naujos kartos atnaujinimo išleidimo termino, tikėtina, kad jis yra atidėtas iki 2023 m.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas