Daugiau nei du dešimtmečius vykęs žaidimų gerbėjų renginys – atšaukiamas: kultinių pranešimų ir pristatymų šou daugiau nebus organizuojamas

Technews.lt

2024-01-02, 07:45

0 komentarų

Neseniai „The Washington Post“ paskelbtame straipsnyje rašoma, kad „Electronic Entertainment Expo“ („E3“) paroda visam laikui atšaukta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Daugiau nei du dešimtmečius vykęs žaidimų gerbėjų renginys – atšaukiamas: kultinių pranešimų ir pristatymų šou daugiau nebus organizuojamas

„E3“ buvo vienas svarbiausių žaidimų pramonės renginių, kuriame kūrėjai ir leidėjai pristato savo būsimus žaidimus ir techninę įrangą. Renginys buvo organizuojamas kasmet nuo 1995 metų ir tapo platforma daugeliui kultinių pranešimų ir atskleidimų.

Sprendimas visam laikui atšaukti „E3“ renginį buvo priimtas po daugybės pastaraisiais metais jį kamavusių nesutarimų ir problemų. 2020 metais „E3“ buvo atšaukta dėl COVID-19 pandemijos, o 2021 metais renginys buvo surengtas virtualiai. Tačiau 2021 metų renginį aptemdė techninės problemos, o daugelis leidėjų nusprendė apskritai praleisti renginį.

„E3“ atšaukimas yra smūgis žaidimų pramonei, nes tai buvo vienas iš nedaugelio renginių, kuriuose kūrėjai ir leidėjai galėjo pristatyti savo naujus žaidimus pasaulinei auditorijai. Tačiau daugelis bendrovių jau pradėjo rengti savo renginius, pavyzdžiui, „Sony“ „State of Play“ ir „Nintendo Direct“, kurie sėkmingai sukėlė ažiotažą ir jaudulį tarp žaidėjų.

Tuo pat metu išpopuliarėjo „Summer Game Fest“, kuris iš dalies pakeitė „E3“ renginį, skirtą žaidimų atskleidimui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas