„Epic Games“ norėdami išskirtinių žaidimų kūrėjams moka į priekį

Artūras Nalivaiko

2019-09-24, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:31)

0 komentarų
„Epic Games“ norėdami išskirtinių žaidimų kūrėjams moka į priekį

„Control“ yra dar vienas žaidimas, kuris išskirtinai pardavinėjamas „Epic Games“ parduotuvėje. Seniau kilo daug triukšmo, kai visi sužinojo, jog „Metro: Exodus“ bus pardavinėjamas vien „Epic Games“ parduotuvėje.

Dabar aiškėja, kad „Epic Games“ norėdami užsitikrinti išskirtinius žaidimus kūrėjams moka į priekį. „Control“ atveju yra sumokama 10.5 mln. USD suma. Tiek žaidimo kūrėjai nori mažiausiai gauti iš žaidimo pardavinėjimo asmeniniams kompiuteriams. Kadangi „Epic Games“ nori tik vieni pardavinėti žaidimą tai jie prisiima riziką ir iš karto sumoka vienkartinę sumą, o visas pajamas už pirmas 200 000 „Control“ žaidimo kopijų pasiima sau. Perkopus 200 000 pardavimų pajamos jau bus dalinamos tarp pardavėjo ir žaidimo kūrėjo. Tokiu atveju, jei nebūtų nupirkta 200 000 „Control“ žaidimo kopijų, tai „Epic Games“ patirtų nuostolių.

Panašu, kad tai negresia, nes jau šiame ketvirtyje „Epic Games“ tikisi gauti pajamų iš „Control“ pardavinėjimo. Žaidimas labai populiarus ir perkamas gerai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas