Geriausias šių metų siaubo žaidimas? „Resident Evil: Village“ pasirodys jau netrukus

Rokas Gaidys

2021-01-26, 10:30 (atnaujinta 2021-04-27, 00:43)

0 komentarų
Geriausias šių metų siaubo žaidimas? „Resident Evil: Village“ pasirodys jau netrukus

Turbūt daugelis siaubo žanro vaizdo žaidimų fanų su nekantrumu laukė praėjusią savaitę vykusio naujausio „Capcom“ projekto pristatymo. Panašu, kad šis jų bandymas šioje franšizėje bus 2017-ųjų metų „Resident Evil 7: Biohazard“ istorijos tęsinys, kuris kaip ir jo pirmtakas, toliau seks pirmųjų dalių pavyzdžiu. Fanams buvo suteikta galimybė pamatyti demo versiją, kuri šiek tiek parodo kaip atrodys pats žaidimo pasaulis ir supažindina su pagrindiniais priešais arba tiksliau priešėmis.

Pirmiausia, kaip ir minėjau anksčiau, bus tęsiama „RE7“ istorija, nes joje sugrįžta pagrindinis jos veikėjas Ethan Winters , o ir pats žaidimas šiek tiek primena dar senesnį „Resident Evil 4“ tuo, kad veiksmas taip pat vyksta kaime ir dar keliomis, jau smulkesnėmis detalėmis. Kaip yra žinoma, Ethan atvyksta į šią vietovę ieškoti savo pagrobtos dukters, kuriame jam kelią pastos vampyrų karalienė Dimitrescu su savo kraujo ištroškusiomis dukromis. Panašu, kad čia herojus taip pat turės nemažą ginklų pasirinkimą, o svarbiausia, kad veiksmas bus rodomas pirmo asmens akimis ir tai reiškia, kad nereikės žiūrėti į veikėjo nugarą, kuris kituose žaidimuose dažnai užima trečdalį, o kartais net pusę ekrano.

Tačiau didžiausia viso žaidimo pažiba yra unikalus miestelis su savo zombiais virstančiais gyventojais, kuris tikrai primena „RE 4“. Miestelio centre esanti pilis atrodo tikrai įspūdingai ir galėtų drąsiai pretenduoti į labiausiai šiurpą keliančių vietovių dešimtuką, tačiau vis dėl to panašu, kad zombių šiame žaidime tikrai nebus daug, o į jų vietą kūrėjai nusprendė įstatyti vilkolakius ir vampyrus bei kartas nuo karto pasirodantį milžiną „El Gigante“, kuris su savo milžinišku kūju bandys sumaigyti mūsų herojų Ethan.

Manau, kad naujausia „Resident Evil“ dalis tikrai turėtų nuteikti optimistiškai visus, kurie yra ištroškę gero „AAA“ lygio siaubo žanro žaidimo. „Resident Evil: Village“ prekyboje pasirodys jau gegužės 7-tą dieną ir bus prieinamas „Playstation 4“, „Playstation 5“, „Xbox One“, „Xbox Series“ bei asmeninių kompiuterių naudotojams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas