Liūdinos žinios laukiantiems „Demons Souls Remake“ žaidimo

Rokas Gaidys

2020-09-19, 13:30 (atnaujinta 2021-04-27, 00:39)

0 komentarų
Liūdinos žinios laukiantiems „Demons Souls Remake“ žaidimo

Jau greitai pasirodysiantysis „Demons Souls Remake“ nebus prieinamas „Xbox“, „Nintendo“ ir asmeninių kompiuterių naudotojams. „Bluepoint Games“, kurie yra atsakingi už tokių projektų kaip „Shadow of Collosus Remastered“, „Unchated: Nathan Drake Collection“ ir „Metal Gear Solid: HD Colection“ kūrimą, dar birželio mėnesį, „Playstation 5“ pristatymo metu pateikė trumpą klipą apie „Demon Souls Remake“. Iš pradžių pasirodė informacija, kad išleidimo dieną juo naudotis galės tik „Playstation 5“ vartotojai, o po kurio laiko jis taps prieinamas ir visiems likusiems. Tačiau pagal paskutinius kūrėjų pasisakymus yra panašu, kad vis dėl to, tai bus tik „Sony“ skirtas žaidimas.

Kūrėjai pranešė, kad įsivėlė klaida dėl žaidimo prieinamumo „kitoms konsolėms“ ir dėl to atsiprašė. Taip pat šiame pranešime yra pasakojama, kad ši versija aplenks ir asmeninių kompiuterių savininkus. O dar visai nesenai pasirodęs „Demons Souls Remake“ klipas, kuriame buvo pateikta klaidinga informacija buvo pašalintas. Suprantama, kad įsivėlė „žmogiškoji“ klaida ir visi „From Software“ žaidimų fanai buvo neteisingai informuoti.

Originalioji „Demons Souls“ versija pasirodė dar 2009 metais ir ji buvo skirta tik „Playstation 3“ konsolei. Nepaisant to, jos kūrėjai „From Software“ susilaukė sėkmės ir pasaulinio pripažinimo, o po to jie sukūrė tokius projektus kaip „Dark Souls“ trilogija, „Bloodborne“ ir „Sekiro: Shadows Die Twice“, kuris pernai buvo pripažintas geriausiu metų žaidimu. Žaidimo sudėtingumas turbūt buvo pagrindinis sėkmės formulės elementas. Dar prieš daugiau nei 10 metų, tai yra jo kūrimo metu, dauguma studijų manė, kad žaidėjams yra neįdomūs daug reikalaujantys bei sudėtingi žaidimai ir reikia koncentruotis ir internetinius projektus. Bet pasirodo Hidetaka Miyazaki ir visa jo komanda buvo teisūs ir tapo žinomais visame pasaulyje.

Projektas bus prieinamas visiems „Playstation 5“ vartotojams jau jos išleidimo dieną, tai yra lapkričio 12-tąją. Reikia tikėtis, kad jame bus perteikta „Dark Souls“ ir „Sekiro: Shadows Die Twice“ nuotaika bei iššūkiai. Na kaip panašu, neišvysime versijos, skirtos „Xbox“ ir asmeninių kompiuterių savininkams, tačiau nereikia visiškai prarasti vilties ir galbūt ateityje jis bus prieinamas visiems „From Software“ fanams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas