Nauja GTA dalis – jau visai ne už kalnų: aiškėja, kada galime išvysti naująją kultinio žaidimo dalį

Arnas Balčiūnas

2023-08-11, 07:45

0 komentarų

Kalbos apie „Rockstar Games“ kuriamą „GTA 6“ žaidimo dalį netyla jau keletą metų. Pasak kompiuterinių žaidimų eksperto Michaelo Pachterio, kultinio žaidimo atnaujinimo kūrimas prasidėjo dar 2014 metais. Dabar aiškėja ir nauja informacija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Nauja GTA dalis – jau visai ne už kalnų: aiškėja, kada galime išvysti naująją kultinio žaidimo dalį

Kita „Rockstar Games“ „Grand Theft Auto“ dalis yra vienas iš labiausiai laukiamų šios kartos žaidimų, ir nors žinome, kad jis kuriamas jau kurį laiką, išleidimo langas dar nebuvo patvirtintas. Visgi, leidėjas „Take-Two“ davė užuominą apie galimą datą investuotojų skambučio metu.

„Esame įsitikinę, kad veiksmai, kurių mūsų komandos imasi šiais metais, paruoš mus stipriai augimo trajektorijai“, pokalbio metu sakė „Take-Two“ vyriausiasis finansininkas Lainie Goldstein.

„Bendromis pastangomis ir toliau tikime, kad 2025 m. fiskaliniu laikotarpiu savo verslą nustatome reikšmingam posūkio taškui, kuris pasibaigs tuo, kad kitais metais ir vėliau pasieksime naujus rekordinius veiklos rezultatus.“

Goldsteino minimas „reikšmingas posūkio taškas“ gali būti „Grand Theft Auto 6“ išleidimas, dėl ko logiška, kad „Take-Two“ tikisi didžiulės pinigų injekcijos. Ateinantys bendrovės finansiniai metai trunka nuo 2024 m. balandžio mėn. iki 2025 m. kovo mėn., todėl gerbėjai laukia bent preliminaraus išleidimo lango. Taip pat nebus jokių adaptacijų didžiajam ekranui, kad laukti būtų lengviau.

Išskyrus patvirtinimą 2022 m., kad kita dalis yra kuriama, „Rockstar Games“ nepateikė jokios informacijos apie labai laukiamą žaidimą.

Praėjusiais metais studija taip pat patyrė didelį duomenų nutekinimą, kai įsilaužėlis gavo prieigą prie konfidencialios informacijos ir filmuotos medžiagos apie būsimą „Grand Theft Auto“. Atsižvelgiant į nutekėjusius duomenis, atrodo, kad žaidimas vyksta „Vice City“, ir šį kartą gali būti du pagrindiniai veikėjai. „Rockstar“ teigė, kad įsilaužimas nesutrikdė jos projektų plėtros.

Tuo tarpu studijos 2010 m. išleista „Red Dead Redemption“ ir jos papildinys „Undead Nightmare“ netrukus pirmą kartą pasirodys keliose ankstesnės kartos platformose. Deja, neatrodo, kad šios naujos „PlayStation 4“ ir „Nintendo Switch“ versijos bus patobulintos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas