Pasiilgote Laros Kroft? Naujas žaidimas pasirodys netrukus

Rokas Gaidys

2021-01-29, 10:50 (atnaujinta 2021-04-27, 00:43)

0 komentarų
Pasiilgote Laros Kroft? Naujas žaidimas pasirodys netrukus

Dar 1996-aisiais pasirodė pirmasis vaizdo žaidimas su žymiąja kapų plėšike Lara Kroft, kuris tarsi ir pradėjo šios pramanytos veikėjos erą. Po jo sekė dar ne vienas tęsinys bei buvo patrauktas Holivudo kūrėjų dėmesys. Buvo sukurti du filmai, o trečiame, kaip vėliau prasitarė, nesutiko filmuotis pagrindinė aktorė Angelina Jolie. Dar 2013-aisiais įvyko legendinės herojės sugrįžimas į vaizdo žaidimus su „Tomb Raider“ trilogija, o dabar panašu, kad jos kūrėjai „Square Enix“ yra nusitaikę ir į ketvirtąją dalį.

Šiemet yra švenčiamas legendinės veikėjos 25-metis, kuriame visus metus kūrėjai pristatys ne tik naują vaizdo žaidimą, bet galbūt ir dar vieną Holivudo filmą, kuris galbūt bus 2018-ųjų tęsinys. Šiuo metu informacijos apie naujausią „Square Enix“ projektą tikrai nėra daug, bet kaip teigia 2015-ųjų „Rise of the Tomb Raider“ kūrėjas W. Kerslake, naujasis „Tomb Raider“ apjungs abiejų jį kūrusių studijų, tai „Core Design“ ir „Crystal Dynamics“ žaidimų elementus bei laiko juostas.

Galbūt tai bus kažkoks žaidimas, kuriame veiksmas vyks tarp originaliojo 1996 metų „Tomb Raider“ ir net naujausios 2018-ųjų metų versijos, bent jau istorijos atžvilgiu. Savaime suprantama, kad kol nebuvo sulaukta jokio patvirtinimo iš „Square Enix“, tai spėlioti tikrai galima daug, bet kai vienas iš kūrėjų pasako, kad nors ir dalinai, bet bus sugrįžta prie originalo šaknų, tai turėtų franšizės fanus nuteikti tikrai pozityviai. Greičiausiai, šis apsijungimas nereiškia, kad bus sugrįžta prie originaliojo „Tomb Raider“ valdymo ir grafikos, o tai yra tikrai maloni staigmena.

Paskutinis serijos žaidimas, tai yra 2018-ųjų „Shadow of the Tomb Raider“ sulaukė milžiniško pasisekimo ir pripažinimo iš kritikų bei fanų, daugiausiai dėl skatinimo tyrinėti pasaulį bei spręsti unikalias dėliones, o tuo tarpu daugeliui užkliuvo šiek tiek silpnoka istorija, palyginus su jo pirmtakais. Tai ir yra pagrindinis aspektas į kurį kūrėjams labiausiai reikėtų atkreipti dėmesį. Kad ir kaip ten bebūtų, bet šiuo metu nėra aišku kaip atrodys naujasis „Tomb Raider“ ir negalima teigti, kad jis pasirodys jau greitai, bet faktas, kad su paskutiniąja dalimi viskas neužsibaigė ir bus tęsiama, išlieka.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas