Šią savaitę „Xbox Game Pass“ papildo dar keli puikūs žaidimai

Rokas Gaidys

2020-10-27, 16:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:40)

0 komentarų
Šią savaitę „Xbox Game Pass“ papildo dar keli puikūs žaidimai

Prieš keletą metų pasirodžiusi „Microsoft“ paslauga „Xbox Game Pass“ tapo neatskiriama nuo pačios konsolės, kuri suteikia prieigą prie daugybės žaidimų už pastovų mėnesinį mokestį. Nuolatos atnaujinama paslauga šiuo metu yra pripildyta yra visame pasaulyje populiarių projektų, tokių kaip „Resident Evil 7“, „Doom: Eternal“, „The Witcher 3: Wild Hunt“, „The Outer Worlds“ ir daugybę kitų. O dar visai nesenai buvo paskelbta apie likusio spalio ir lapkričio planus, o tai reiškia, kad prie šios programos yra prisijungiami nauji ir su Visų šventųjų diena susiję žaidimai bei dar keli indie ir platformer žanro perliukai.

Turbūt žinomiausios iš jų yra „Player‘s Unknown Battlegrounds“ versija, skirta „Android“ bei siaubo klasikos „Five Nights at Freddys“ keturios dalys, kurios apjungia Scott‘o Cawthon‘o noveles į vieną šiurpą keliantį komplektą. Abu šie žaidimai bus prieinami jau nuo spalio 29 dienos. Kartu su jais šioje programoje ateityje pasirodys „Day of the Tentacle“, „Full Throttle“ ir „Grim Fandango“. Beje, nuo lapkričio 5-tos dienos „Xbox Game Pass“ naudotojai galės mėgautis vienu iš geriausių visų laikų platformer žanro atstovų bei 2018 metų geriausio metų vaizdo žaidimo titulo prizininku „Celeste“. Kiti dėmesio verti „Xbox Game Pass“ papildymai, kurie turėtų pasirodyti iki lapkričio pabaigos:

„Earthshade“

„Knights and Bikes“

„Deep Rock Galactic“

„Carto“

„Ark: Survival Evolved“

Panašu, kad „Microsoft“ pradėjo ruoštis savo naujos kartos konsolei, kuri prekyboje pasirodys jau kito mėnesio pradžioje. Panašu, kad „Xbox Game Pass“ taps neatskiriama „Series X/S“ dalimi ir toliau joje bus siūloma vis daugiau puikių žaidimų. Tačiau savaime suprantama, kad didžiausias šios paslaugos minusas yra tai, kad priešingai nei „Playstation Plus“, šių žaidimų nėra galima pasilikti visam laikui ir po kurio laiko jie yra pakeičiami naujais. Nepaisant to, visi žaidimų fanai gali rasti kažką sau. Daugybę projektų, tokių kaip siaubo klasikos ar apdovanotų ir puikiai kritikų įvertintų indie žanrų perliukų galima pasiimti už mažiau nei 10 eurų per mėnesį .

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas