Šios vasaros hitas „Ghost of Tsuchima“ sulauks „multiplayer“ režimo papildymo

Rokas Gaidys

2020-08-21, 09:30 (atnaujinta 2021-04-27, 00:38)

0 komentarų
Šios vasaros hitas „Ghost of Tsuchima“ sulauks „multiplayer“ režimo papildymo

Šiuo metu yra tikrai daug internetinių žaidimų, kuriuose gali varžytis kartais net šimtai žmonių vienu metu. Tuo pradėjo naudotis ir „Sony“, kuri paskutiniu metu pradėjo taikyti naują taktiką - savo „singleplayer“ žaidimams kurti režimus, kuriuose gali žaisti keli žaidėjai. Paprastai tokie projektai didelės naudos neatneša, nes dauguma vartotojų nusipirkę patį produktą neretai nebeperka įvairių papildinių. Nėra aišku ar tai atneš didžiulį pelną, nes neretai tokie spendimai nebūna labai sėkmingi.

Šių metų liepos mėnesį pasirodęs išskirtinai „Sony“ skirtas „Ghost of Tsushima“ greitu metu gali būti papildytas „multiplayer“ režimu, teigia „IGN“. „Sucker Punch“ kūrinys greitu metu bus papildytas režimu, kuriame vienu metu galės būti nuo 2 iki 4 vartotojų. Žaidimas pasakojantis apie legendinę Japonijos samurajų kovą prieš mongolus bus dar pagerintas kelių mėnesių bėgyje, o jį bus galima žaisti su „Playstation“ draugais, kurie taip pat turės jį nuspirkę.

Vienas iš svarbesnių klausimų tokiuose projektuose yra tas, ar bus galima naudojant realius pinigus pagerinti savo valdomo samurajaus įgūdžius ar tiesiog jį kosmetiškai pagražinti. Kūrėjai į šį klausimą atsakė labai paprastai- ne. Tai reiškia, kad naujojoje versijoje „Ghost of Tsushima: Legends“ nebus jokių vadinamųjų „mikrotransakcijų“ ir visas progresas bus pasiektas žaidžiant patį žaidimą, kaip ir turėtų būti. Neretam yra tiesiog įgrisę tai, kad norint greitai progresuoti reikia papildomai mokėti, o šiuo atveju visiems bus suteiktos lygios galimybės tai padaryti.

Tai neturėtų mūsų stebinti, nes dauguma kosmetinių pagražinimų, kuriuos yra labai lengva apmokestinti, galima atsirakinti tiesiog progresuojant žaidime. Šiuo metu „Ghost of Tsushima“ yra prieinamas tik „Playstation 4“ naudotojams. Šis „Sucker Punch“ ir „Sony“ projektas sulaukė milžiniško populiarumo už Atlanto ir tapo geriausiai parduodamų išskirtinai „PS4“ skirtu žaidimu Japonijoje per visą konsolės gyvavimo laikotarpį. Paskutiniais duomenimis per pirmąsias tris dienas po išleidimo buvo parduota daugiau nei 2.4 mln. kopijų. Mūsų atliktą žaidimo apžvalgą „skaitykite čia“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas